tomtebloss


rött

God morgon! Vaknade för en stund sedan, hade nog kunnat sova någon timme till men mamma kom in och drog upp rullgardinen.. då vart det kört! :) Ikväll är det ju nyårsafton om det är någon som har missat det, villket jag inte tror. Det kommer hit lite folk sen senare men annars blir det nog rätt lungt, Länkter tills tolv-slaget :)
Joo jag fägade håret igår kväll och kan väl säga att jag tycker att det blev lite för rött! skulle ha blivit brunt men det skiftar i rött.. HAHA jag får leva med det :P

cristmas tree


en dag kvar nu

Hej, Nu är det snart bara 1 dag kvar på 2011! Det här året har gått sjukt fort och har varit väldigt annurlunda. lite senare så skall jag lägga upp bilder från året som gått med början i Januari :)
Idag har jag inte gjort ett dugg, jag har kollat på 2 filmer och varit ute och fotat en stund nu på eftermiddagen :) Jag såg filmerna, Pojken i randiga pyjamas och Holiday in handcuffs. Den första filmen är riktigt bra men hemsk.. det handlar om en pojke vars pappa är hitler. Och den andra är också riktigt bra, den är rolig och handlar om en tjej som kidnappar en kille som blir tvungen att fira jul med hennes familj. Båda filmerna är ett måste att se!! :D
Har ni något bra filmtips?

Julklappar

Hej! har fått frågan om vad jag fick i juklapp nu några gånger och tänkte lägga upp lite bilder på det nu! :)
(lösnaglarna har jag köpt själv men sa i ett tidigare inlägg att jag skulle visa dom!)
Bilderna är tagna med mobil, men jag tror att ni set vad det är endå :) fick också convers, en adidas tröja, pengar + lite andra småsaker.

dagens låt


Visby

Hej! Sitter och lyssnar på musik just nu, Vad skulle man göra utan det?? haha :) idag har jag varit omkring i hela Visby, mamma och pappa har handlat saker till våran stuga vi ska hyra ut + att dom köpte en ny bil också :)
Nu ikväll har jag beställt kläder från H&M och Gina Tricot, 2 cardigans/koftor, en T-tröja och en ring! Länktar tills det kommer :)

2011-12-27

Haloj! Idag så fick jag en efterlängtad sovmorgon! Gick upp runt klockan 12 :) efter det gick jag på en långpromenad i blåsten, gick längs hälarna (berg) nästan hela vägen in till Visby. Var också med familjen  och såg på The Stig Helmer story.. och den var sådär, hans andra filmer är mycket bättre!
Försökte fota lite på promenaden men det blåste så mycket på vissa ställen så att jag klappt kunde hålla kameran stilla! 

Black and white


Card Game

Hejsan! Ikväll var vi hemma vid min mormor och morfar och åt mat, och duktig som jag är lyckas jag somna på deras soffa efter :P haha har gått och små sovit hela dagen! sjukt trött... och när vi kom hem igen så spelade jag plump med övriga familje och lyckas förlora.. Jag lite av en dålig förlorare.. :)

Dagens låt, ett tuggummi

Den här låten har satt sig som ett tuggummi på min hjärna, den går inte att få bort! :)

Bio

Är det någon som har sätt The Stig Helmer store? familjen har lurat med mig så jag ska följa med och kolla på den imorgon, får hoppas på att den är bra! Jag var på bio i tisdsags också, då var jag med Emma och vi kollade på Breaking Dawn part1 och den tyckte jag var bra, dom tidigare filmerna har väll varit lite bättre. kom på nu också att jag ska på bio ytterligare en gång till, och det blir på torsdag... då blir det Alvin och gänget 3 med lillebror!
HAHA, har inte gått på bio sen förra julen och nu går har jag snart sätt 3 filmer på 2 veckor :)

Julafton!

Hej, hoppas att alla har haft en bra julafton och juldag! min jul började inte bra men det blev lite lite bättre fram åt kvällen, men jag vill inte berätta mer om det.
Jag fick jätte fina julklappar och firade hemma med mormor och morfar och självklart den övriga familjen :) Vi firar alltid jul hemme, hur gör ni? Det var också första året i det här huset, lite anurlunda kan man säga!
Juldagen tillbringades också med familjen, vi splade spel och va ute och gick.
Idag har jag och mamma varit på stan, mellan dags rean är igång :D det va inte så överdrivt mycket folk, men på Cubus va det kaos enligt mig! Det var kö enda ner till barn adelningen! så jag vände nästan i dörren :p Men annars köpte jag faktist inte så mycket, hårinpackning, vanlig t-tröja och ett linne + lösnaglar som jag älskar! Ni ska få se bild på dom senare ikvälL :) jag har köpt så mycket kläder nu innan jul så kände inget större behov utav att köpa det idag.

winter


det fanns hopp

Imorse när jag vaknade så snöade det ute! så det fanns ett litet hopp för en vit jul, men såklart övergick det till regn :( skoldagen i övrigt har varit bra, fick tillbaka ett So prov och jag fick MVG. GLAD :D imorgon ska jag till stan för att fixa det sissta inför julen :)

Julklapp!

Fick en tidig julklapp av mamma och pappa idag. Jag har lånat pengar av dom för att tag sedan för att kunna köpa kamera och mobil, och håller just nu på att betalar av. men idag kom dom och sa att jag inte behövde betala mera att dom bjöd på resten! glad :) så dom tyckte att jag kunde spara mina pengar eller vad jag nu vill göra med dom :)


julgran

Hejsan! Idag har det varit en lugn dag med plugg, julpyntning och nyss så åkte granen in :) synd bara att det inte finns någon snö ute :( tror att  vi kommer få fira en grön jul i år.
nu ska jag lyssna på musik och plugga vidare!
lekte med mammas digitalkamera!

dagens låt

efter som det är 4 advent så blir det en jul låt!

humle dumle!


handlat lite gran

var på stan idag och hittade en klänning som jag skulle + lite andra saker!
köpte också vantar och smink grejor! :) (HAHA, skorna ser enorma ut!)

pepparkaks huset!

Lite bilder på vårat pepparkaks hus som vi gjorde för 2 veckor sen! haha det syns att det är hemma gjort!

dagens låt


BLACK

Imogon blir det stan för att handla en klänning ovh lite julklappar, sissta minut!! vill ha en svart klänning och tror att jag kommer hitta en på H&M :)




till

Den här är till dig Emma! :p

http://www.youtube.com/watch?v=AdUIy5ZEsLY

give me a Ragdoll

ÅÅ vill värkligen ha en Ragdoll! alltås en katt! har redan 2st andra men när man läser om den här kattan så känns det som min drömkatt :P haha! mamma säger att jag får köpa en när jag flyttat hemmifrån, och det kan hon ge sig tusan på att jag kommer att göra! :)


10 dagar

Hej! har inte varit så framåt på blogg fronten i några dagar nu, är stressigt i skolan och så vidare.
Igår var jag på stan med emma till kanske lite över 19, skulle ha åkt hem tidigare men vi missa bussen :P

Det är nu jul om 10 dagar! och vi har ennu inte fått någon snö :( vill ha en vit jul!!! i helgen åker tomtarna upp och granen in! :D


lite såhär känns vädret på ön! bild från weheartit!


Amanda Fondell

I fredags var det Idol final och jag kollade självklart! har följt hela säsongen. Vinnaren vart ju Amanda Fondell som ni kanske redan vet :) helt klart rätt av dom 2 som var kvar. gillade inte robin, han hade kunnat åkt ut först tycker jag. men det fanns andra som åkte ut innan finalen som jag gillade mera en amanda.. :)


..


Dagens låt


Haircut

Hejsan! Idag har jag varit och klippt mig, det behövdes kan jag säga! har inte klippt mig på ett halv år.. hehe :) sen nu har jag städat rummet och nu väntar plugg! kul lördagskväll va? jag ska plugga tills hjärnan smälter :)

Pappa och hans kopisar brygger Gotlandsdricka hemma hoss oss idag så ikväll kommer det väll massa folk också, så får pugga snabbt :p

bilder från sommras:



Snow

Hejsan! Idag föll den första snön här på Gotland! Äntligen säger jag bara.. det har regnat i några dagar så det var dags med snö nu :D Men snön försvann ju lika fort som den kom.. Haha :P Nu blir det PLUGG!!!


bild från förra året! :)


MVG

Hej! Nu har jag pluggat musik i några timmar, vi har prov på Torsdag.. :S Men det som gjorde min dag idag var att jag fick tillbaka mitt spanska prov och det vart att MVG, glad! :D ska försöka plugga så mycket jag kan till dom sissta proven nu innan jul lovet!

Nu ska jag kolla på vampire diaries!


lunes


har inget att skriva men ni får en bild! :)


Pepparkaks bak

Igår bakade vi ju som sagt pepparkakor! Det blev extremt många och ett stort pepparkaks hus :) idag har jag varit på julmaknad i Vall och sen bara tagit det lungt! Hur har eran dag varit?




pepparkakor

God morgon :) idag blir det pepparkaks bak i stora lass + ett pepparkaks hus! i efter middag blir det kanske julmarkand så skriver mera sen! :D


I only need your smile.

Hej! lungn dag.. har varit himla trött tack vare den dumma lunginflamationen, jag fick till baka min uppstats om revolutionen i so idag och det vissade sig vara ett MVG! Glad vart jag :) nu måste jag bara börja plugga till musik och matte prov nästa vecka... :S Men i morgon är der ju fredag och det ska bli såå skönt! vad har ni för plarer för helgen?


Bild från Weheartit.com!


RSS 2.0