idol

Hej! ikväll har jag gjort det gamla vanliga... pluggat! sen har jag kollat Idol, i övrigt väldigt lung dag... finns inte mycket att säga :P internet är segt så det får bli en bild bomb på lör/sön istället! :d


bild ur arkivet!


*

allt gick bra vid tandläkaren, inga hål! :D ikväll har jag pluggat lite och nu precis när jag skrev den meningen kom jag på att jag glömt att plugga på engelska glosorna till imorgon! FAN! nu fick jag lite smått panik ska ni veta :S får plugga imorgon bitti om jag nu kan lära mig 25 ord på en kavrt! så nu ska jag inte tänka mera på det! god NATT...!


tanden

Hej! idag va vi lediga från skolan och hade tänkt att åka till stan men det blev inte så. va hemma och kolla film, plugga och myst med kaninera istället! om ett tag ska jag till tandläkaren, giller verkligen inte det (fråga mig inte varför :P) så nu ska jag gå och fixa mig!


dagens låt


Letters to Juliet


Såg på Letters to Juliet och den är såå bra! älskar den! en av mina nya favoritfilmer nu :)
Se den!! den får 5/5p + lite till!


Tilt shift

hittade tilt shift programet för några månader sen och tycker att det är en jätte rolig effekt :) sitter vid gammla datan nu så kunde bara fixa med gammla bilder, typ såna som togs gör mer en 1 år sen... vissa är 3år gammla :P men laddar upp endå! dom är oredigerade inna tilt shiften :)





blir mycket finare bilder om man har roligare en dom jag hitta! ska fixa bättre när jag sitter vid andra datan :)
fixa tilt shift:
http://tiltshiftmaker.com/


tisdag

Hej! mådde illa imorse så stanna hemma idag, men nu är det rätt okej så det blir stan imorgon när vi är lediga :) har fördrivit tiden idag med att kolla gammla filmer som man inte sätt på några år :)


my day

hej! hemma nu :) vi hade håltimme sissta lektionen så tog en tidigare buss hem! sööönnnt :D så sitter nu och driker en jorgbubb/björnbärs milkshake. ska snar se på skräck film! haha ;)
nu kom katten och la sig halft på datan också :P


jaha

va inne på mejlen nyss och såg att jag fått ett nyhets brev från Devote (va medlem där innan blogg.se) jag var nyfiken för jag läste att dom har ändrat mycket så jag gick in och kolla och så! dom har tagit bort all reklam och så så bloggen ska se snygg ut m.m.
jag är lite kluven just nu... dom har gjort så många förbetringar där... dom är ganska lika som blogg.se men en stor fördel har dom, man kan ladda upp 5 bilder på samma gång och med samma hastig het som det tar för en bild här! hur nice är Inte det?! ska fundera ett tag sen vissar det sig om jag stannar här eller byter :)
funderar också på att börja videoblogga! vad tycker ni om det? :)


nej tack


denhär låten har jag tröttnat totalt på! den spelas exakt hela tiden på radio! jag har fått nog! stänger av varje gång den kommer + så blir jag på dåligt humör!! haha den driver mig till vansinne!!


<: )~~

hur nu suttit och pluggat i 1½ timme så jag tog en liten paus och  gick ute och myste lite med kaninen :) hade tänkte att forstätta plugga nu! ikväll ska vi äta pizza, men nej det vill jag inte ha! mår illa :/ hoppas att jag inte blir sjuk igen! det rann ur mitt öga hela dagen igår, kändes som jag att och grät hela tiden! så något är pågång :(




Autumn


plugg

Idag måste jag PLUGGA! väldigt tråkigt men måste värkligen det!!! vad ska ni göra idag? hoppas att ni får det roligare en mig. :)


<3


FILM

ikväll blir det film eller fongarna på fortet... lutar lite mor fortet. det går ju på tv, filmerna finns ju kvar... :P
hur ser eran kväll ut?


bilderna tagna med mobil ! lite suddigt :D


spelade in filmen ovan igår! tror att den kan va riktigt skrämande!


Fotboll

hej:) full rulle idag! först upp klockan kvart i 8 för att åka och se när lillborsan spelar forboll, sen hem och äta och därefter Klintemarknad :) när jag kom hem åkte jag till hemmakväll sen plockade jag upp på rummet! har hunnit varit ute med kaninerna också :)



LOKA

Hej! kom hem från Praoen för 50min sedan och ska nu äta lite vindruvor och dricka loka!




NP

hej! lungn dag idag... när jag kom hem från skolan kolla jag lite tv sen kvällsmat. efter det va jag och mamma ute och sprang med kaninisarna. efter det har jag gjort ett ***** Nationelt prov! ( ett gammalt vi fick i läxa) fy fan vad dålig jag va!

ochg va kallt det va när jag kom hem, satt på mig raggsockor, halsduk och mössa när jag kom hem :P


400

dethär blir mitt 400 inlägg är på blogg.se! och jag hoppas och vet att det kommer bli många flera!


kläder

lite kläder...


vulkan köttfersås

skulle laga mat till alex när jag kom hem idag och det fick bli väldigt änkelt, så jag kokade pasta och värmde en burk med köttfersås... det va bara det att det va något knas med den. helt blötsligt förvandlades allt till en vulkan!? det stänkte ner hela köket! och jag sprang fram och skulle försöka få av kastrullen, men det gick inte så bra hade ju vit tröja... ville inte riktigt förstöra den :p men jag lyckades tillslut! men fick städa sen kan jag säga.....


här igen

hej!
har inte bloggat på några dagar nu, har varit mycket plugg! och när man pluggat klart vill man bar koppla av men nu ska det nog va lungt fram till helgen :) vi hade svenska och so prov i tisdags, spanska läxa idag, engelska läxa till imorgon (har gjort klart den nu), och sen matte läxa tills på fredag och den gör jag imorgon! 

nu ska jag ladda upp lite bilder... så det kommer 2 inlägg till om några minuter! 

 


bild från Weheartit.com


Nytt!


Nagellack- åhlens 25kr st. det blå ÄLSKAR jag! blir riktigt fin metallic blå när man målat på det :) och det behövs bara ett lager.

Ring-Åhlens 56kr

mascara- åhlens 149kr (specialpris)

tröja- H&M 99kr


städa städa pengar på fredag

idag tog jag en lång sovmorgon! kl 12 gick jag upp hur sängen, och raka vägen in i ducshen. nu håller jag på att städa rummet och efter det ska jag plugga! prov på tisdag :/
igår va jag på stan, vissar ikväll vad jag köpte men tror att jag åker till stan på tisdag igen :P

vad har ni för er idag?


11 september

idag är det prick 10år sedan 11 september attacken.
så idag skänker vi en tanke till alla som drabbades.



cake pops


nu har jag bakat cake pops! jätte goda blev dom :) och dom är hur änkla som hälst att göra!

Recept:

2 pkt Ballerina kladdkaka
50-100gr Philadelphiaost
200 gr vitchoklad att dekorera med
Grillpinnar

gör såhär:

Mixa kakorna, tillsätt lite philadelphiaost i taget tills du får en lagom kladdig smet som går att rulla till bollar.
Ställ in bollarna i kylen i ca 30 min.
Klipp till grillpinnarna i lagom längd.
Doppa ena änden av pinnen i chokladen, stick ner i bollen och låt sen stelna. därefter doppar du bollen i chokladen.
Ställ upp och ner för att chokladen ska stelna.


dagens låt


dagens

tog en liten outfit bild i farten när jag kom hem!  ful :P


tai tai

kvällsmaten denna fredag blev tai tai (stavas det så?) en av mina fabo rätter, gillar utlänskt! :)
nu ska jag gå och plocka upp lite snabbt på rummet sen kolla på kristalgalan :) vad är era planer för kvällen?


mee

så, nu har jag kollat robinson och det va absolut fel lag som förlora och fick åka till örådet!
har också hunnit med att duscha och pluggat lite ikväll :) så nu ska jag snart ta en välförtjänt tupplur!
God Natt, och önska mig lycka till inför uppsatsskrivningen imorgon!


innan duchen kallade!


NIKON S9100 COOLPIX

va ute och testade mammas kamera, och jag älskar den så skall nu skriva lite om den!


såhär står det om kameran:

Coolpix S9100 rymmer ett kraftfullt 18× zoomobjektiv i ett oerhört tunt kamerahus och ger dig möjligheten att zooma in dina motiv med stil, var du än befinner dig. Det mångsidiga Nikkor-objektivet har ett zoomomfång från vidvinkel- till supertelebrännvidder och ryms i en kamera som är idealisk att ta med överallt tack vare de kompakta måtten.

Den högkänsliga bakbelysta CMOS-bildsensorn fångar motiven precis som du själv ser dem, vid alla ljushållanden. Du får skarpa bilder även när du använder kamerans maximala teleläge tack vare vibrationsreduceringen med sensorförskjutning.

Den särskilda filminspelningsknappen gör det enkelt att filma allt som händer. Kamerans optiska zoom och autofokus kan användas under inspelningen, och du kan även ta ett foto samtidigt som du spelar in film. Du kan även spela in filmer (i QVGA-upplösning) i slow motion eller extra höga hastigheter genom att använda bildfrekvenser upp till 240 bps. Den inbyggda HDMI-kontakten med stöd för HDMI-CEC gör det enkelt att ansluta kameran till en HD-kompatibel tv.

här är lite bilder jag tog lite snabbt:


denhär kameran kommer jag lungt ta med när systemkameran blir för stor att ta med!



dagens låt

har lite dagens låt torka så kom gärna med förslag/önskemål så lägger jag upp dom här!


16.36

hej! kom nyss hem från skolan, lungn dag. Imorgon ska vi ha uppsatsskriving i 3h inte så roligt... någon som tycker att det är kul? vi ska praoa v.38 och jag fick en plats inne på ett dagis i stan, det ska blir kul :) så nu har jag försökt att ringa dom 2 gånger men dom värkar inte vilja svara. ska göra ett till försök nu!





OC

så nu har jag kollat klart sissta avsnittet av OC sesong 2. det va ett sånt avsnitt som man bara måste se fortsättningen på! lite störigt :P
nu ska jag gå och hänga tvätt sen sova!
 god natt :)


ankor

i söndags va jag med familjen i Almedalen. alex och jakob skulle mata ankorna och jag skulle fota... men det är bara det att jag inte gillar fåglar precis :/ så när matan va slut så skulle vi gå tillbaka men då börja ankorna följa efter! HAHA jag fick panik! och dom är ju inte blyga precis så närgångna va dom :P
fick lite bilder men inte några vidare bra. (tänkte bara på att fly)


varför ska det va så svårt

haha varför ska det va så svårt att komma på en rubrik?!?  någon som är duktig på det?
har nyss varit ute och gått med kaninerna och det va inte så kul, höll på att blåsa bort :P
nu liggar jag och myser med katten och väntar på att IDOL ska börja!
vad gör ni?


cake pops

hittade ett recept på cake pops på en annan blogg och nu är jag helt fast! måste prova att göra såna! visste inte ens att det fanns :P




skolan

hej, kom nyss hem från skolan. inte har det hänt något specielt idag förutom att halva dagen idag har vi suttit på rondo och lyssnat på en kille som överlevde Hitlers förintelse. det va okej, lite jobbigt att sitta still bara :P


såå

så nu är jag färdig med bakrunden så nu ska det fixas en header och lite annan små fix :P


konstigt

bloggen kommer att se väldigt konstig ut nu i några dagar! ska fixa ny design så håll ut!


dagens låt


i höst vill jag ha...


hemma

så nu har jag vaknat, är hemma från skolan idag.. illamående :( inte så kul...
så idag blir det att ligga i sängen och vila. vad ska ni göra idag?


jo en sak till, jag ser på min statestik att det är många som läser min blogg, men det skulle va kul om ni lämnade lite mera komentarer :D jag gör också länkbyten och byten inom blogglovin!


dagens låt


a cinderella story

god morgon :)
har nyss tittat på a cinderella story, bra film!
ska snart fixa mig lite sen får jag se vad som händer idag :) vad ska ni hitta på?


new day

så nu har jag vaknat, lite tidigt för en lördags morgon men kunde inte sommna om :)
så för att starta dagen ska jag kolla lite på OC en stund!
sen senare idag ska jag nog fota och rita lite :) vad ska ni hitta på?


jaaaaaa

hejsan!
gissa vad som låg i brevlådan när jag kom hem idag? jo mitt paket från CDON.com!
det va 2 boxar jag beställde i onsdags som kom :) The OC och Gossip girl 2!
mina för bara 400kr :) lite rea och lite rabatt :P


gissia vad jag ska göra nu! vad ska ni göra?


now I'm here again

har varit ett litet blogg uppehåll in några dagar nu, segt internet! men nu funkar det igen! har egentligen inget att skriva men jag har bilder!


RSS 2.0