NIKON S9100 COOLPIX

va ute och testade mammas kamera, och jag älskar den så skall nu skriva lite om den!


såhär står det om kameran:

Coolpix S9100 rymmer ett kraftfullt 18× zoomobjektiv i ett oerhört tunt kamerahus och ger dig möjligheten att zooma in dina motiv med stil, var du än befinner dig. Det mångsidiga Nikkor-objektivet har ett zoomomfång från vidvinkel- till supertelebrännvidder och ryms i en kamera som är idealisk att ta med överallt tack vare de kompakta måtten.

Den högkänsliga bakbelysta CMOS-bildsensorn fångar motiven precis som du själv ser dem, vid alla ljushållanden. Du får skarpa bilder även när du använder kamerans maximala teleläge tack vare vibrationsreduceringen med sensorförskjutning.

Den särskilda filminspelningsknappen gör det enkelt att filma allt som händer. Kamerans optiska zoom och autofokus kan användas under inspelningen, och du kan även ta ett foto samtidigt som du spelar in film. Du kan även spela in filmer (i QVGA-upplösning) i slow motion eller extra höga hastigheter genom att använda bildfrekvenser upp till 240 bps. Den inbyggda HDMI-kontakten med stöd för HDMI-CEC gör det enkelt att ansluta kameran till en HD-kompatibel tv.

här är lite bilder jag tog lite snabbt:


denhär kameran kommer jag lungt ta med när systemkameran blir för stor att ta med!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0