2012,02,29


Blue

Idag har jag fått mycket gjort till skillnad från andra dagar! Jag har bakat, fotat, gått med kaninerna och städat + lekt lite med lillebror på lekplatsen :) Har ni gjort något skoj idag?
Nu tänkte jag börja på en ny bloggdesign, hater den jag har n! Som vanligt.. :)

Ruby tuesday


I wish

Hej, den här dagen har varit allmänt seg.. har inte känte mig helt 100 coh hoppas på att deppigheten är bortblåst tills imorgon! hoppas ocskå på fint väder då jag är sjukt taggad på att fotografera :D Nu ska jag fortsätta att kolla på big brother, ha en bra kväll och god natt!

Iphone

Hejsan! Någon mer en jag som har vårkänslor? Igår var det jätte fint väder ute och idag är det lite sämre, men iallafall! Idag har jag städat lite grann och ska väll kanske åka med mamma till mataffären :)

Jo, förra veckan så kom pappa hem med en iphone 4s till mig! Fatta vad glad jag blev, haha nu kan jag mobilblogga :)


Baka en kaka


Projekt 52 kort, KLÖVER 5


Hade ingen som hälst insperation till den här veckans "52 kort", Har därimot lite planer till nästa!

Frukost

God morgon, eller snarare god eftermiddag! Vaknade klockan 9 men har inte riktigt vaknat för en nu :) Idag står det fotografering på schemat, behöver fota nya kort till projekt 52kort eftersom dom andra försvann. Ska också foto lite annat, ni lär få så lite bilder sen senare! :) Vad ska ni göra idag?


Lördags mys

Hejsan! Nu har vi äntligen sportlov, som jag längtat :) Idag har jag sovit bort nästan hela dagen och nu på kvällen har jag bara spelat wordfeud! Haha det är väldigt beroende framkallande :)


Semeldagen

Hej! Idag är det semeldagen, hoppas att ni fått en semla, själv har jag inte ätit någon. Det är inte gott :P Vi slutade klockan 1 idag så nu har jag hunnit baka och plugga. :)
En bild från Weheartit.com, http://weheartit.com/cliiick

Full rulle

Hejsan! Den här helgen har allt gått i ett! I går var det stan, kalas och sen på kvällen gäster. Idag var det också gäster här och sen har jag PLUGGAT!! Jag är helt slut nu... Nu ska jag bara ducha sen ska jag kolla på starten av Big Brother, någon mer som ska kolla?
Det skulle ha kommit ett inlägg med Projekt 52 kort ikväll också men jag  har slarvat bort minneskortet som bilderna ligger på, får hoppas att jag hittar det!

MUSIK


Vad är det för fel på Sverige???

Vad fan är det för fel på Sverige??! Skickar vidare Björn Radeli i melodifestivalen ikväll!! I bland undrar jag om det står rätt till i det här landet!! Desoutom så skickar dom vidare torsten flinck tidigare.. Det är fel på Sverige!!

MUSIK


Jag testar Remby

Hejsan! Öppnade min mejl förut idag och såg att jag ska få vara med och testa Remby.com! Har inte så stort grepp om sidan ennu men som jag har förstått så är det som en scrapbook sida på internet som gör det lättare att skapa kollage och gud vet allt på internet! :) För att få vara med i den här testgruppen så ska jag göra saker inne på remby och sen vissa det för er här. :) Sen utverderingar och så efter :)
Om ni vill prova på remby så kan man registera sig gratis på remby.com! :)

MUSIK


Valentine's Day

Glad alla hjärtans dag! Jag hoppas att ni har haft en bra dag, det har iallafall jag :) Skolan var lugn.. fick veta att jag fått ett starkt VG på ett nationelt prov i svenska och det är jag är nöjd med :) Sen åkte jag till stan en sväng men köpte ingenting, lika bra det! :)

Den lilla rakarn!

Hejsan! Måndag idag... väldigt segt :S Idag i skolan har vi bestämt det sissta om klasströjorna, får hoppas att dom blir fina. dom kostar ju 275kr! :)
Här är en liten bild på en mus/råtta som snart inte kommer bo kvar i det här huset! Den skrämmer mig exakt hela tiden! Här om dagen så hade jakob lagt den brevid mig i sängen, och så vaknar jag ju och ser rakt in i ögonen på den! Fy fan säger jag bara!! :)

Hjärtat


Söndag 12 feb.

Hej!
Idag har det inte hänt ett dugg! Har pluggat lite sen har jag haft så tråkigt så jag har spelat sims3 i några timmar. Hoppas att ni har haft roligare en jag :)
Imorgon är det skola och jag har verkligen inte lust, är så satans skoltrött nu så det är inte sant! Tror att det är lov om 2 veckor så det länktar jag till :)

Skridskor

Hejsan! Idag hängde jag med familjen till någon skog och åkte skridskor på en dam, förfrös händer och fötter! Men annars var det okej :) Nu ikväll har vi haft gäster eller har fortfarande..  men annars börjar jag bli trött men ska nog årka med lite wallander innan :)

22,22


Mathematics

Hej! Jag är helt död efter en dag med Nationelt prov, uppsats skriving. Nu ikväll har jag pluggat matte och som vanligt när mamma försöker hjälpa mig så får jag damp! Klarar inte av när en förälder ska hjälpa en med matte. Känner ni igen er?:P Nu ska jag kolla på Once upon a time och slappa! :)

Änglagård

Jag fick en ny dator igår och har suttit och fixat ett bra tag på den nu, håller på och letar efter ett bra gratis foto redigerings program.. Har ni några tips?
Nu tänkte jag ta och kolla på änglagård tredje sommaren! :)
Bilderna kommer från We<3it, http://weheartit.com/cliiick

NP prov

Hejsan! Som ni kanske märkt har jag inte bloggat på någon dag, det har varit fullt upp i skolan för min del. Hade ett nationelt prov igår och det blir ett till i svenska imorgon, då ska vi sitta och skriva från typ halv 9 till lite över 11, vet inte riktigt men det kommer bli jobbigt.. Önska mig lycka till! :)

Projekt 52 kort

Nu tänkte jag berätta om det projekt jag ska köra igång! Det handlar helt enkel om en vanlig kortlek med 52 kort.
Det går ut på att jag kommer fota ett kort ur kortleken och lägga upp här en gång i veckan. Det kommer självklart inte bara vara en bild på ett kort det kommer va olika teman m.m. Om ni inte förstår just nu så lovar jag att ni kommer göra det efter hand :) Så nu dom följande 52 veckorna kommer det varje söndag att komma en bild ifrån det här projektet!

Jag har bakat!

Igår bakade jag chocklad muffins och dom blev väldigt fina, men smakade inget vidare.. Kommer inte använda det receptet igen haha :P


It should be black and white


Söndag

Hej! Idag ska jag plugga tills jag blir galen. Men max till kl 7.. :) Vill ju hinna göra andra saker också. Men innan jag börjar ska jag ta några kort till mitt lilla projekt som ni kommer få ta del av i kväll! :)

Photos


Lördag!

Hejsan!
Äntligen har huvudvärken släppt! Idag har inte hänt mycket förutom att jag har bakat rulltårta och muffins :)
Dom senaste dagarna har jag tagit sjukt mycket kort så tänkte försöka ladda upp flera senare ikväll!
Här kommer en bild från igår när jag och mamma tog en långpromenad!

snow over the trees


Dagens


Breakfast

Idag är det äntligen fredag igen! Synd bara att man fortfarande har ont i huvudet. Funderar på att gå ut och ta lite kort, det är sol och mycket snö! Det har ju varit så gråt och trist på senaste tiden. :)
Ska också dra igång ett litet fotoprojekt! Men det skirver jag mer om sen! :)

Snö

Idag har det snöat supper mycket! har säker kommit dubbelt så mycket som det var innan :) Alla tjatar ju om sommaren och det gör delvis jag också men det är bara vintet en gång om året och då är det bara att gilla läget! Sommaren kommer tillslut endå!

GG

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sedan försöka sova bort huvudvärken! Ska nog vara hemma imorgon också... får roa mig med att kolla om den så kallade "snökanonen! kommer eller inte..:P

words


17.33

Hej!
Idag stannade jag hemma från skolan, har onte i huvudet! Hatar det..
Så min dag har tillbringats med film och ennu mera film.. Har kollat på dirty dancing 2, en shopaholics bekännerlser och gossip girl. Orkade ochså gå ut i det finna vädret och fota litegrann, det har varit soligt och snöat hela dagen! :)

RSS 2.0