Novell

Hejsan! Är sjukt trött idag supper speedad, var upp och såg wallander igårkväll och efter det så skulle jag sova.. men nej det kunde jag inte... :P men filmen var bra! :) Nu måste jag verkligen skriva en novell som ska lämnas in imorgon!

NEW AGAIN

Okej, nu har jag fixat lite i designen igen, men är ennu inte klar! Hittar ingen header jag vill ha så den jag har nu är en liten nödlösning ;)

Musik


Älg

Hittade lite bilder som är tagna för ca 1 ½ år sedan, jag tog dom när jag va på fastlandet med familjen. Vi var på älgsafari och det är ju lite "specielt" för en gotlänning att se en älg. Hahah nä det är det egentligen inte! :P När man va liten och såg en älg på fastlandet vart man jätte glad och helt till sig iallafall jag när jag typ var 5år! men nu är det bara, jaha en älg, vad kul.. :)

I'm in love

Jag har förälskat mig i dom här linnena! Dom kommer från avanna.se och jag funderar på att köpa ett av dom, måste bara ha lite pengar :P

it's over now

Så, nu är barnkalaset över och vi har hunnit städa upp röran! :) Dom rev inte huset som tur är men stimmiga var dom, men det hade jag räknat med! :) Nu ikväll ska jag plugga och kolla på någon film, vi har ett prov den här veckan + en novell som ska in. Bäst att sätta igång!

Barnkalas

Hejsan!
Vi har nu fixat hela morgon med att blåsa ballonger och duka bord! Vi ska ha barnkalas som ni kanske förstår :)
Jakob min lillebror har fyllt 7 så vi ska kalas för alla hans kompsiar, det kommer 17 killar i samma ålder. Vi får se om dom river huset... tror nästan det :P  Vad ska ni göra idag?

I'll fix it now

Idag är det äntligen fradag! Har länktat som bara den! :)
Ni kanske har sätt att det fattas en header på bloggen? Den ska fixas nu! Så håll ut :)

Weheartit.

När jag har tråkigt villket jag har just nu så blir det alltid att jag hamnar inne på weheartit, älskar den sidan :)
Så ett tips till er alla, Bli medlem där! Det är helt gratis och gör det änkelt att hålla ording på bilder man gillar!
Jag är medlem där, men det kan ju vara lite svårt att hitta mig så här är en länk: http://weheartit.com/cliiick

Musik


a piece of cake


Skrutten är 7år!

Hejsan! Idag fyller lillebror 7år! Så vi har nyss ätit hemgjord pizza och senare blir det tårta, Fasar lite inför söndagen då han ska ha barnkalas för 16 killar i samma ålder hemma hoss oss. Dom kommer riva stället! :)

Snow

Hejsan! Imorse när jag gick till bussen så snöade det sjukt mycket, kände mig som en vandrade snögubbe :P Och på tal om snö, I klintehamn är det bara lite pudersnö på marken och här i Vibble är det mer en 10cm och det skiljer bara 3,5 mil! HAha :)
Nu ska jag plugga!

Happy!

Hejsan! Idag har det varit en himmla seg dag! Har haft ont i huvudet nästan hela skoldagen. Men allt blev supper när jag kom hem och pappa sa att min tv äntligen funkar! Nu när vi har fått brevband så kan vi se på tv på rummen så idag har pappa fixat det :) Min tv har bara stått och samlat damm i lite mera en ett 1år. Haha gissa vad jag ska göra ikväll? Se på tv kanske? :P

12.58

Hejsan! Idag när jag vaknade låg det snö på marken! :) Jag tycker att det är bättre att den kommer nu en typ sen i mars. Idag ska jag städa och kanske gå ut med kaninerna, skulle vara lite kul att se hu dom reagerar på snö! :)
Vad har ni för planer för idag? :)

Mabye


Musik

Dagens låt vart denna, den har fastnat på min hjärna som ett litet tuggummi! Igentligen tycker jag inta att den är så himmla bra :P Får ni låtar på hjärnan ofta? Haha händer mig hela tiden!

It's Friday, Saturday soon

Hejsan! Fredag idag och det betyder helg! Jaa :) Imogon ska jag sova och plugga och om jag hinner så blir det en sväng till stan också :) Jag är så extremt foto sugen men det är INTE något roligt väder ute, Hoppas att det blir ändring på det!
Ikväll har vi gäster och till efterätt vart det någon konstig tårta, men god va den!

Light


Suburgatory

Har hållit på med designen i ett tag nu och det börjar äntligen likan något! Jaf ska fixa en anna header och lite småfix men det gör jag imorgon efter skolan! Nu ska jag kolla på Suburgatory på kanal5.se!
Härlig sommarbild! Gillar kjolen men det är lite väl dyr för mig :(

Konstigt

Bloggen kommer så jätte konstig ut nu ett litet tag! Håller på att fixa designen, men tror att det kommer bli klart imorgon kväll! :)

Dagens låt


We<3it


A rose


NASTYGAL.COM


as usual

Hej! Allt är som vanligt, har egentligen inget att skriva med vill blogga! :P Just nu är det väldigt tråkigt väder ute, bara slask och grå mulet, så det finns inger roligt att fotografera.. det får bli gammla bilder från arkivet! :)


Hej mitt vinterland!

Hej!
Idag har det snöat mycket, äntligen säger jag bara :) Skolan har varit lugn och när jag kom hem gjorde jag pärlplattor med lillebror. Sen har vi också hunnit med och åkt pulka ikväll! Första gången för iår :) Men så klart så vrikade jag foten! Min vanliga otur, så nu ligger jag har och har ont :P
Hur har eran dag varit?

my little shoes


Lilla kusinen

Hejsan!
Sitter här och försöker hålla ögonen öppna, är sjukt trött. Idag har vi haft besök av min kusin som är 2 år, han är supper gullig och inte alls blyg :) Nu ska jag kolla på en film och kanske sova lite!

Nu åker julen ut!

Hejsan!
Vi har precis dansat och slängt ut julgranen, vi mosade även pepparkakshuset :) Så nu är julen ute, men det roliga är att nu när julen är slut så kommer snön! Är det inte typiskt? Typ snöstorm här på lilla Gotland och så åskar och blixtrar det, är det inte lite fel årstid? :)
Blev bara hemska bilder på det mosade pepparkaks huset inklusive den ovanför, men det struntar jag i! Bättre en inget :D

Tattoo

Jag vill ha en tatuering! Tyvärr är man under 18 så det får bli att vänta i något år till :) Vill bara ha något litet som text eller en drömfångare... Får klura vidare på det! Vad tycker ni om tatueringar? :)


skulle nog tatuera mig på insidan av fingret eller på handleden!


Så gulliga!

Är inte pandor för gulliga!? Är som nallebjörnar som kan röra sig! Hittade ett klipp inne på MSN där en panda försöker smita från sin bur, Gå in och kolla så söt! Här är ett annat klipp:

21.10


I and birds, so typical

Hej! Seg skoldag, vi har tema vecka just nu och det är väll inte det roligaste presic.. vi jobbar typ om människors rättigheter. Det har vi gjort sen vi började 7an så det är inte något nytt..
När jag gick hem från bussen i eftermiddags så kom det en stor flock fåglar och dom flög precis över mig, när dom hade flugit förbi vände dom och kom tillbaka. Så höll det på ett bra tag :P Jag som är så rädd för fåglar!!!
Bilderna får mig att tänka på våren! Från We<3it, http://weheartit.com/cliiick

a red bike

Hejsan! Idag var det skolstart, gick upp kvart i 6 i morse men va faktist riktigt pigg.. men är suppertrött nu :) Sissta terminen nu innan gymnasiet, så det blir antagligen fullt upp med NP prov och så vidare! Inte så taggad.. :) Har ni andra börjat skolan/jobbet ennu?

black/white and color


Weather

Hejsan! Idag är det sissta dagen innan skolan startar och den har ägnats åt rock band och cykling! Cyklade med brorshan till högklint och det tog ca en timme sammalag, då han vi också stanna och fota lite, sen kom vi hem och då spelade vi rock band och kollade på mister beans semester :)  Vad har ni gjort idag? :)
När vi var uppe på Högklint berget så kom det en stor fågel som jag lovar va ute efter mig, Fågeln cirklade över mig och följde efter.. såg ut som att han skulle dyka ibland också :) Jag spang och gömde mig under cykeln och då försvan han... :P Avskyr fåglar!!

Tävlar

Hej! Jag är med och tävlar om en blogg design vid CHAWO. Skulle vilja vinna den för att jag är supper dålig på att göra egen, får grått hår bara om jag försöker! ;) + att jag tycker att den va väldigt fin! :)
Tävlingen finns på denhär bloggen:
http://chawo.blogg.se/

I LOVE YOU


2012-01-08

Söndag idag! 2 dagar kvar tills skolan börjar.. skulle kunna tänka minågon vecka till. Är inte alls taggad!! Idag har jag inte gjort något, ovanligt va?? :) Har ni gjort något roligt idag?
Länktar tills sommaren!

clothes

Det har ramlat in lite nya kläder på sissta tiden i garderoben! Har så tråkigt så jag tänkte att jag lika gärna kunde visa dom här!
Alla bilder är tagna med mobil!

Tomte

Hejsan! Idag har jag följt med mamma på stan lite snabbt sen har jag inte gjort något! Ska göra créme brulee till ikväll, får se hur det går! Vad har ni gjort idag? :)


the wind blows

Haloj! Nu har vi varit ock åkt skriskor, men inte jag.. :) När vi kom dit hade jag ingen lust längre så jag tittade på istället, men det funkade lika bra det! Efter det så tog vi en promenad i Snäck området och det blåste otroligt mycket. Höll på att blåsa bort, men det gjorde jag inte. Men jag förvandlades till en vandrande isskulptur!! :)

Musik


Isprinsessa

Hej! Idag står skriskoråkningn på schemat. Ska bli spännande att se hur många gånger jag ramlar idag :) Kan ju inte skryta med att jag är bra på att åka... Jag är mera som Bambi på hal is ;) Flera som är som bambi? :)
blir från We<3it.

A summer picture

Hej, Tänkte bara säga god natt! Nu ska jag nämligen kolla på stylisterna :) <3
har inte tagit något "seriös" foto idag så det får bli en gammal bild! :) Men detgår ju lika bra, heller hur? :)

:D

Jaaaa!! Äntligen funkar brevbandet!! Är hur glad som helst :) Haha var bara tvungen att skriva det ;)

blogglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1753795/cliiick?claim=baeuudjkp3q">Follow my blog with Bloglovin</a>

Your story.


everything is clean

Hejsan! Gick upp extra tidigt idag (klockan 10) för att städa huset tillsamans med brorsan. Men det tog bara en timme sen var vi färdiga. Så nu har jag tråkigt.. Och då kom jag på att jag kan börja med bloggdesignen! Så nu kommer bloggen så lite konstig ut i några timmar :)
Jag gillar inte vårat kök så mycket så länktar tills jag får flytta hemifrån så jag får inreda exakt hur jag vill :)

miss you

Hittade en bild på min Farmors katt Dennis som betyder väldigt mycket för mig! Men tyvärr var vi tvungna att avlida honom på julaftons morgon i år, endast 6år blev han. Saknar min lilla tiger..

nu är det klippt igen!

Satt ock kollade på min blogg design och bestämde bara sådär att jag ska göra om den igen. Är inte nöjd.. haha det kommer jag nog aldrig när det handlar om bloggdesign! :P Så det ska jag göra imorgon, + städa hela huset :S fick reda på att mitt paket från H&M kommer imogon så då har jag något att se fram emot efter städningen!

EN glad/trött? häst från i sommras! :D

Dagens låt


Memories


Det var på tiden!

Hejsan! Idag kom äntligen dom som ska fixa så vi får brevband! Vi har väntat på dom ganska exakt 1 år..

en så länge har jag inte gjort något idag förutom att kollat på filmen The Holiday, den är supper bra. Se den!! :)
nu ska jag vika tvätt, torka ur kylskåpet och gå ut och gå med en av kaninerna.. brorsan frår ta disken och den andra kaninen :)

sitter vid fel data men hittade en gammal bild!


Musse pigg

Hej! har inte gjort så mycket vettigt idag heller... fotoat, kollat på skräckfilm osv. Nu hade jag faktist tänkt att städa lite och få kvällen att gå snabbt! Länktar tills imorgon då jag hoppas på fint väder så att jag kan ut och springa :) Och fota! :D
ritade musse pigg lite snabbt idag! :)

Dagens låt


Dagens låt


kanske lite beroende..?

Hejsan! Idag har jag inte gjort något, tråkit :/ Sov till klockan 12 igen och efter det har jag kollat på tv och ritat :)
Det som gjorde min dag var att jag nyss hittade en supper bra One Tree Hill blogg! Så ska nu läsa alla inläggen som går att läsa där!! Nej jag är inte alls beroende.. :P
God natt!

Vi börjar med snö

Hejsan! Första dagen på det här året välkommnar vi med snö! I alla fall imorse.. nu har det slutat snöa :(
Idag är jag trött, somnade runt halv 4 i morse och sov till halv 12.. :) Igår kväll när vi skulle ut och kolla på fyrverkerier så var det fullt med folk som släpte såna här kinesik lycktor som flög iväg i luften och så var det sjärnklart så det var väldigt fint. Fotade inte så mycket raketer men här är 2 bilder! :)

2012

Ville bara säga Gott Nytt år till er alla! Nu är det 2012 som gäller!!! :D

RSS 2.0