Hunger spelen

Hej! Idag jar varit på stan en snabbis men det är så jäkla varmt ute att man inte orkar göra något. Så landade i en solstol när jag kom hem med boken Hunger spelen. Alla säger ju att den är så bra men jag hr läst ca 50 sidor och tycker inte att det är något speciellt med den.. Får hoppas på att den blir bättre :) 
 

Glad!

Hejsan! Jag har inte skrivit på några dagar pga. av jag inte har några bilder att lägga upp och det är ju inte det roligase att blogga utan bilder! :) Men tänkte iallafall berätta att jag blivit antagen till samhälls pogramet med inriktning media på Richard Steffengymnasiet! Fick veta det idag och det är en stor lättnad! 
 

 

26 juni

Hejsan! Dagen har spenderats med Lisa och den har varit super bra :) Ikväll firar jag och familjen morfar som fyller år och något mer kommer väll inte hända :) Ha en bra kväll! 
 
Bilder från We<3it! http://weheartit.com/cliiick
 

Det regner

(inlägget skulle ha publicerats igår men såg nu att det inte hade gjort det så bättre sent en aldrig!)
Hej! Uppdateringen har inte varit så aktiv varken idag eller igår! Men det har vi det dåliga vädret att skylla på. Man sitter bara inne och tråkar och det är ju inte så roligt att blogga om? :) Idag så har jag varit barnvakt åt Jakob och vi trotsade vädret och gick ner till kneippbyn och lekt lite. Så stod där nere i ca 2 timmar i ösregn och glodde när han åkte karuseller och hade sig! Haha tur att det finns regn jackor, och min är röd så det gör allt lite extra bra! ;) 
 
 
 

Min kameraväska!

Många har frågat vad jag använder för kamera m.m så tänkte visa vad som finns i min kamera väska! Jag kan redan säga nu att det inte finns mycket i den. :) 
 
Kamera: Nikon D3000, inget avancerat med den.. En helt vanlig och enkel systemkamera! 
 
 
Objektiv: Man fick ju ett standar objektiv (18-55mm) när man köpte kameran men sen har jag skaffat mig ett annat och det är : Tamron 18-270mm F/3,5-6,3 Di ll VC PZD. Så det är ett zoom objektiv men jag använder det till exakt allt! Alla blomm bilder m.m är fotade med det objektivet :) 
 
 
Sen så har jag ett stativ: Hama star 62.
 
 
Sen är det ju alla smågrejor som Motljusskydd, UV-filter, minnneskort m.m! 

den 24 juni


den 24 juni


den 24 juni


Ville bara..

Dom senaste dagarna har statistisken på bloggen bara växt! Den slår rekord varje dag och det tycker jag är jätte roligt att se!! Så TACK till er alla som är här inne och kollar runt! Och om ni har frågor eller vill läsa om något speciellt är det bara att fråga eller säga till! Och glöm inte att lämna en kommentar, det blir jag verkligen glad över! 
:D <3
 
Om ni vill kan ni följa mig på bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/1753795/cliiick
och Weheartit: http://weheartit.com/cliiick
Men jag gör också länkbyten, bara att säga till! 
 

Bästa dagen?

Hahah är såååå häär glad idag! Har länge letat efter en skinjacka och idag hittade jag en som liknade en sådan som jag vill ha, den kommer från Topshop och är nu beställd. Längtar tills den kommer!! 
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12556&catalogId=33057
 
 

bara jag eller?

Haha är det bara jag som tycker att blogg.se dampar sönder ikväll eller? Ena stunden funkar inte bloggdesignen och in andra går det inte att skriva inlägg?? 
 

vallmo

 

some more flowers

 
 
 

Lilla Lucas

 
 

Filmer

Det finns/kommer så sjukt mycket filmer just nu som jag måste se! Några av dom är.. 
 
Rock of age
 
 
 
LOL
 
 
 
Älska mig igen 
 
 

23 juli


Fast car

 

Dagen efter

Hejsan, hoppas att ni alla fick en bra midsommarafton igår! Min var väldigt lugn, har varit så jäkla förkyld nu i några veckor så det tar på krafterna! Sommnade kl 3 i natt så har sovit i stort sätt hela dagen och kollat på Paradise hotel Danmark. Nu ska jag fortsätta att kolla på TV innan mitt huvud sprängs! 
 

Dip dye

I sommar ska jag skaffa dip dye! Har bestämt mig nu men är fortfarande lite osäker på vilken färg, Det blir rosa, lila eller blått. Ska göra der vid frissan så tror jag önskar mig det när jag fyller år! Längtar!! 
 

Mer kläder..

Och bara för att jag har tråkigt och tid så tänkte jag visa några nya tillskott i garderoben! 
 
H&M 149kr
 
Också från H&M och den hittade jag på rean för 99 eller 149kr..kommer inte ihåg! 
 
Grå tunna mjukisbyxor: REA på cubus 99kr.
Jeans: H&M 199kr.
Mint gröna shorts: Cubus 149kr.

Outfit

Bilden är väldigt brusig men ISO,t är 1600 så det är förståligt! Nu visas bara en del av klänningen, men hela kan ses här: http://www.asos.com/Love/Love-Chiffon-Hi-Lo-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2245907&cid=8799&Rf-800=26,49&Rf-200=2&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Jadegreen
 

Jordgubbstårta

 

Midsommar

Glad midsommar! Tog en efterlänktad sovmorgon till halv 11 idag och efter det väntade lunchen besående av sill, potatis m.m. Hatar allt som har med jul, påsk och midsommar mat, så äkligt! Haha så för min del vart det en potatis och 2 köttbullar :S Sen var det dags för dans runt midsommarstång! I år gick vi ner till kneippbyn där Pippi, prussiluskan, kling och klang höll i firandet. Men jag dansade inte.. lika roande och sitta och kolla på när dom far runt! + så vill man ju ta kort. 
 
Midsommarstångn kläs
 
 
Det blev lite snett!
 
 
 
Pippi och prussiluskan 
 
Kling eller klang

...

Bloggen gapar tom idag men har inte haft tid, tar igen det imorgon! 
 

21,59


Kneippbyn

Hej! Dagen har spendarats på kneippbyn och vattenland med Jakobs fotbolls skola. Har under dagen bränt benen i solen så ni kan gissa hur ont det gör just nu! Annars har jag bara tagit det lungt ikväll, kollat på One Tree Hill och tecknat. :) Vad har ni gjort idag? 
 
 
 

God natt

Har precis målat klart naglarna och kan säga att jag är ganska hög på nagellack och borttagning... Tänkte gå och lägga mig och läsa för imorgon ska jag upp tidigt! :) God natt! 
 
 

What would summer be without flowers?

Haha nu märkst det att det är sommar för det kommer upp väldigt mycket bilder med blommor på bloggen, men det får ni stå ut med! :) Imorgon kommer förhoppningsvis lite bilder från kneippbyn! 
 
 
 
 
 

Sommar

 

Stockholm

Här kommer lite bilder från förra gången jag var i Stockholm, alla bilder är från Vaxholm och stockholm skägård! 












Köpenhamn

Kom på att jag har bilder från klassresan i Köpenhamn, här är några! 














Där jag hänger min hatt


Uppe med tuppen.. Nästan

God morgon! Sitter just nu och försöker att äta frukost men det är väldigt svårt när man sitter och koncentrerar sig på att vara vaken samtidigt. Gick upp så tidigt idag för att jag har massor av böcker hemma som jag måste lämna tillbaks till skolans bibliotek. Hoppas att ni andra får en sovmorgon! 


Haha

när jag startade min andra blogg moviietime.blogg.se kom detta upp på statestiken "under tiden använder vår ko denna yta för bete"

Tröjan du hatar


Film

Tänkte att jag skulle berätta att jag har startat en till blogg vid sidan om den här! Det är en film blogg där jag enbart kommer skriva om film. Så jag kommer inte att strunta i den här bloggen, det är fortfarand här jag skriver om min vardag och lägger upp bilder :) 
I film bloggen skriver jag om alla filmer jag ser, alltså ger film tips. Så ska du kolla film gå in och titta och få insperation där! 
bloggen heter  Moviietime: http://moviietime.blogg.se/  




Nu är det här

Hejsan! I torsdags gick jag ut grundskolan och det känns hur bra som helst! Men kommer sakna min underbara klass, Får hoppas på en lika bra klass i gymnasiet! 
Men nu när det är sommarlov innebär det mera tid för bloggningen vilket jag ser fram emot mycket! 


3 dagar kvar

Hej! Nu är det bara 3 dagar kvar till sommarlov! Ska bli hur skönt som hälst :) Men just nu sitter jag har och försöker bli av med min förkylning, går på hostmedicin, halstableter och nässpray! Kan det bli bättre? och på allt det så har jag en förskräklig solbränna på ryggen :S Hoppas ni har det bättre ;)
(Det är mycket felstavat i detta inlägg men jag orkar inte bry mig..)

Tivoli


Danmark

Hej! berättade för kanske en vecka sedan att jag skulle på klassresa.. Vi åkte till Danmark i 4 dagar och vi kom hem natten till tisdagen. Resan vart lyckat och jag har haft jätte roligt! :) Vi har gått på tivoli, Ströget åkt små turistbåtar och mera :) Men var ganska död i skolan i tisdags.. funkar inte att komma hem med båten mitt i natten och sen försöka prestera i skolan dagen. Sov typ på bilden som annars är en av dom bästa lektionerna :)
Uppdateringen här på bloggen är urusel just nu och det är jag medveten om. Den enda anledningen är att det är ca 1 vecka kvar på nian nu innan sommarlovet och gymnasiet så det är sjukt mycket att göra! Jag länktar efter att ha tid att uppdatera mera och det kommer när sommar lovet börjar nästa fredag :)

RSS 2.0