stolthet och fördom

Nu har jag kollat på filmen Stolthet och fördom, riktigt bra film! rekomenderas, lite lång kanske.. 2h men värd att se :) Nu ska jag kolla på antingen Baksmällan eller House of bunny! :)


thanks

Hej! ligger här och fryser och funderar på om jag ska sova en stund... :) Skolan idag har varit som vanligt hade ett spanska prov och det gick väll sådär, skulle ha matte prov imorgon också men TACK! det sköts fram en vecka :D då hinner jag plugga!
ikväll vill jag mysa ner mig i sängen och kolla på en film! hur ser eran kväll ut?


Första advent

Hejsan! I söndags var det första advent och det var härligt! Alla jul gardiner och advents ljusdakar (stavning?) åkte framme :) På eftermiddagen var det julskyltning inne i stan så där gick jag med familjen några timmar och sen efter det vart det glögg och nybakta lussebullar hemma! vad gjorde ni på första advent?




---------------------------------------------------------------------------------------------

Hej! Idag har jag varit på stan och julmarkand i västerhejde :) första gången på 2 veckor som jag är ute blan folk, haha som jag länktat! :D Köpte bara en tjocktröja men det blir mera handla imorgon när det är julmarknad igen :)


tomten

När jag kollade datumet fick jag se att det är den 24 november idag och då innebär det ju att det är endast 1 månad kvar till jul!! jaa :D
så imorgon ska jag strycka och hänga upp julgardiner + ta fram alla advens ljusdakar! (stavning) :D


Jag avskyr tomte masker, kan ni förstå varför? :p


***

jag tror att jag länktar ihjäl mig efter snön och julen! Det är första advent på söndag och då blir det julmarknad i stan, första steget mor jul :) snön vill jag ha för stämningens skull, annars är den lite för kall och blöt.. Jag har inte hittat någon viterjacka ennu, lite smått panik! går fortfarande i vårjackan ute och det är kallt!!


Vampire Diaries

ÅÅ har gått och blivit beroende av ennu en serie! Vampire Diaries. Älskar den serien nu, haha är lika beroendo som med O.C, gossip girl och One tree hill :) måste köpa första boxen...


boring day

väldigt seg dag! börjar känna mig bättre nu efter snart 2 veckor och hoppas på att kunna åka till skolan på fredag! SÅ sjukt tråkigt att vara hemma så här länge :P sitter och pluggar just nu och ska snart försöka städa lite grann för att komma igång... Tråkigt!


I wish I

Julklapps hysterin börjar komma i gång här hemma, dagligen får man frågan Vad önskar du dig i julklapp? haha jag har inget bra svar på det.. kommer faktsit inte på någor förutom några filmer och så :) vet inte heller bad jag ska ge bort! alltid lika svårt :P flera som har det problemet?


envisa katt


Den här katten är nästan helt omöjlig att fånga på kort. Hon vänder bort huvudet, springer iväg och gömmer sig!
Man måste vara snabb och det är alltid så lätt!


muffins

Så, nu har jag bakat klart! Blev nog ca 70 kladdkaks muffins :) Nu väntar TVn och sen kanske lite plugg :)


2011-11-22

Hej! hur är det med er idag? med mig är det väll bra kände mig ganska frisk imorse men efter att ha varir ute med kaninerna känner jag mig ganska kass! läkaren sa att det kunde ta 6 veckor för en vuxen att åtherhämta sig efter lunginflamation och jag är ju 15 så det kommer ta sin tid. får gjöra lite varje dag :)
Senare idag ska jag se om jag orkar baka muffins till jakobs klass som dom ska sälja på julmarknad till helgen, pengarna dom får in går till välgörenhet så det är ju supper!


I say, good night


Books

Nu när jag har varit sjuk så länge börjar jag att bli riktigt uttråkad! vill läsa men har inga bra böcker, någon som har något boktips?

just nu kollar jag på Plain Jane på MTV, rätt roligt att se när tjejerna får gå på sina dröm dejter och allt bara blir en pinsam tystnad :)
vad gör ni?


white cat


Glögg

Satt och spelade bondespelat med alex igen (vad gör man inte när man är sjuk och uttråkad!?). Mamma kom in med årets "första glögg" och den var i apelsin smak så inte den traditionella. jag gillar inte glögg så mycket över huvudtaget och den här var inte heller någon höjdare. Men julkänslan kom fram lite grann :D


where is the snow?

Var är snön här på Gotland? jag avskyr vädret som är ute just nu, grått och mulet. mycket roligare och mysigare med glittrande snö!
jag har fixat designen lite nu men när vi kommer in i december så kommer det att bli lite julgare! ska ha färgerna vitt och rött då, plus en annan... grönt eller guld? vi får se!


Now it works

ja! äntligen funkar internet på den bärbara datan :) dagen vart genast lite bättre! ska börja spåna på en ny design, den jag har nu står jah inte ut med :/

vad ska ni göra idag?


22:49 är klockan

Hej! sitter vid datan nu efter att ha spelat bondespelet med mamma, pappa och alex. alex och jag åkte ut så nu sitter dom och spelar själva :P borde igentligen ligga i säng med min lunginflamation men jag har ju vilat hela dagen! tror också att jag har knäckt till ett revben pga hostan.. har så förbaskat ont!
imorgon hoppas jag på att internet funkar på den bärbara så att jag kan fixa med blogg designen och få fram lite bilder.. har använt mig av mycket Weheartit bilder på sistone.

Och så går vi in på ämnet film! är det någon som har sätt breaking dawn part 1? Är den bra? jag måste komma iväg och se den snart!!!


Versace for H&M

Nu har Versace for H&M kommit ut i butikerna. det är blandade tankar runt dom kläderna... vissa är verkligen inte snygga.. haha :) jag skulle kunna sätta på mig några av plagen:


gillar den lila och den svarta med nitar lite extra mycket, men plånboken håller inte med!


några exempel på dom jag inte gillar... Vad säger ni? :)


sjukhus besök

Igår kväll tvinga mamma mig att åka in till akuten, och det va väll lika bra det. Där inne fick jag ta massaor av blodprover (dom tömde mig), och sen fick jag göra en lungrönken med. Och allt detta gav resultatet lunginflamation... inte så värst kul! jag har fått typ antibiotika och hostmedecin och inget av det smakar så värts bra kan jag säga :S
Och min arm idag!, den gör så ONT. dom satt in någon plastslang i armvecket så att dom kunde ta blod och den fick sitta där några timmar.. inte så skönt.


still sick

Hej! det har inte blivit något bloggande dom här dagarna, är fortfarande sjuk så orkar inte gå till datan så mycket :/ Har haft 39/40 grader feber dom senaste dagarna (snart en vecka) så kan ju hoppas på att det går över snart! + jävulsk hosta!!
om jag orkar imorgon så ska jag göra en ny bloggdesign, hatar min som den är nu så det måste fixas.
vad har ni gjort idag?


not fun

Hejsan! vaknade kanske lite tidigt idag... det är ju lördag :P
kände att jag hade feber igår i skolan och när jag kom hem så kolla jag, och det stämde ju.. 39 hade jag. så inte sovit något inatt och vaknade kl 7 och har fortfarande feber :/ Inte så kul..!


2008-11-11

Idag håller jag mig borta från busskurar idag! 2008 den 11 agusti välte en över mig, haha nu mera min otursdag!


den busskuren är nog upp äldad nu...


heheheh

haha bara för att jag började prata om One Tree hill blev jag nu tvungen att fixa fram lite klipp och bilder! :P



Klipp:


http://www.youtube.com/watch?v=20e9EUbcza0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oo9UfB92P94&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=20e9EUbcza0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CIrqgBPIWhY&feature=related


Someone like you

Hejsan! slutade skolan kl 1 idag, bästa dagen i veckan ;) när jag kom hem kollade jag på OTH 8 och det ÄGER! en av dom bästa boxarna av dom alla! kan inte slita mig :) men nu är jag tvungen... måste ju plugga :S
vad gör ni ikväll?


Dagens låt


Söndag!

Hejsan!
den här veckan har varit rätt lugn. i fredags anordnade min klass ett halloween disko på kuff i klinte och det gick väll bra :) skulle ha varit var till typ kl 12 halv 1 och städa men lyckades smita lite tidigare... hade nog inte kommit hem annars :S
igår hände inget alls, städade rummet..
och idag inget specilet :P


dagens låt


jacuzzi

Ikväll så tog jag att välförkänt bad i jacuzzin! så sköönt! :) fast lite för varmt.. :S ska om en stund gå och kolla på one tree hill och sen sova! god natt! <3


Dagens låt


bilder

tänkte inte skriva någor specielt... hade bara en massa bilder! så ni får nöja er med dom :)













RSS 2.0