Hej då!

Hej! Nu är det så att jag har skapet en ny blogg för att jag ville ha en liten "nystart"! Så från och med nu kommer jag att blogga på http://jennii.webblogg.se/ . 
Den här bloggen kommer finnas kvar men inte uppdateras. Den kommer finnas kvar eftersom jag inte orkar flytta hela arkivet. 
Jag hoppas att ni kommer forstätta följa mig på min ny blogg istället! Ses där :) 
 

Instagram


Hej! Förra månaden så fick ni en liten bild bomb med instagram bilder så tänkte ge er en den här månaden också. Jag uppdaterar instagram mycket oftare en bloggen tyvär eftersom mobilen är med överallt  och det går snabbt. Men ni kan följa mig där också och just nu håller jag på med en sådan där "20 days callenge" om ni vill lära känna mig bättre! Jag heter Jettann. :) 

For an autumn day


Det här vill jag ha på mig i höst, överväger att köpa klänningen när jag kommer till fastlandet nästa helg och ska också passa på att leta efter ett par liknande skor. Jag gillar dom på bilden men dom är lite för dyra för att min plånbok.. Annars hade dom nog varit mina! 

Nej, hon är inte normal!

'
Jag gillar verkligen kattens stil på att ligga och sova. Först och främst klättrar hon upp och lägger sig på kök-skåpen och sen stilen hon  har på tassarna! Hon ligger ju som ni ser på rygg med bakbenen i kors! Haha har alltid vetet att hon inte är riktigt normal! :) 

USA/England

Min största dröm just nu är att få åka till London eller USA. Jag skulle vilja bila egenom hela USA så att man får se alla platser. Men helst av allt så skulle jag vilja flytta till England eller USA. Platser som jag vill bo på i USA är Kalifornien, LA eller New york. Jag har kollat på en del college i USA och det skulle vara så roligt att få plugga där. Det enda som sätter stop för den drömmen är pengar. Men jag ska kolla om det finns stipendier och om jag skulle hitta något så söker jag! Då kan jag iallafall komma ett stegn närmare min dröm! 

Svart

Jag är så sjukt trött på att alla bidler på bloggen "trycks ihop" när jag laddar upp dom. Dom blir suddiga och brusiga.. Ska försöka hitta en lösning så snart som möjligt! Annas vet jag nog inte riktigt vad jag ska göra!
 

Heart on fire

 
 

Kräftor

Hej! Tänkte bara slänga in en liten bild + några ord innan jag börjar titta på pretty little liars. 
Sov morgon idag villket var hur skönt som hälst! Sen nu ikväll har det varit kräftskiva med alla grannar och med det innebär det: Tipspromenad, olika frågesporter, musik och självklart kräftor. Men för min del blev det endast 1 kräfa då jag inte tycker att dom är så speciellt goda.. Men är det kräftskiva så är det! 

RSS 2.0