halloween

Glad Halloween! (stavas det så?!)
Första dagen i skolan idag efter höstlovet, kan ju säga att det var jätte lätt att komma upp ur sängen imorse! dagen har varit helt okej, typ som vanligt :) det var ju dags att ställa tillbaks alla klockor en timme i helgen så det är mycket mörkare nu när man kommer hem på dagarn, det känns lite konstigt.. HÖST!!!


Glömde att berätta att jag glömde min plattong när vi åkte till fastlandet!! kärt återseende när vi kom hem :P
haha nä, jag skulle nog klara mig utan den men alltid skönt att ha den med om hårtet skulle vara ostyrigt!:P


city

Hejsan! idag var jag och mamma inne i västerås och kollade på kläder, vi va där från kl 10 till 3.. det blev några timmar! :)  Fick med mig lite hem:




+ en kavaj.

 

tv

så, nu är vi hemma efter en dag med aktiviteter.. vi var ju som sagt på busborgen och det va sådär :/ har nog växt ifrån det :P på hemvägen va vi på elgiganten och stadium. ikväll har vi varit och ätit mat vid farfas kusin, (tror jag) det va trevligt men lite långtråkigt :) morgondagen kommer jag och mamma ängna på stan utan småbröder! skönt :P


Busborgen

God morgon! det blev sovmorgon idag, hur skönt som hälst! idag ska vi åka till busborgen och "leka" haha har lovat jakob att leka kurragömma med honom där :) vad ska ni göra idag?


dagens låt


24/10

(Inlägg som skulle ha publicerats igår)

Hejsan! idag har inte hänt mycket! vi har mest tagit det lungt.. vi va en sväng till en lekpark i Sala så att jakob fick leka lite och jag passa på att fota lite, men det gick inte så bra! JAG FRÖS!! haha :P


finally

Nu är vi äntligen på platas här uppe på fastlandet! vi kom fram ca kl 2, så der tog sin tid att komma hit :) båten gick 07.50 imorse och jag blev åksjuk som vanligt :s vi har hunnit gå en liten promenad i det mulna höstvädret så här 2 bilder!



TEST

det här är bara ett test inlägg för tidsinställning!


äntligen

Nu har jag äntligen packat färdigt! och det blev som jag trode, kläderna fick inte plats i väskan så det fick bli en till ;) känns som jag glömt hälften.. men så känns det ju alltid! ska bara komma ihåg datan imorgon! (och laddaren!

På tal om tekniska prylar så fick jag panikångest igår kväll! Min mobil gick sönder!! HAHA jag bröt verkligen ihop! men har lungnat ner mig nu under dagen! Har fått igång min gammla mobil som tur är och så jag håller på att fixa in all musik på den nu! skulle dött om jag int fick lyssna på musik på fastlandet!!


bild från weheartit!


det kommer inte att funka!


(mobil bild)

kan någon säga mig hur jag ska få ner alla kläder i den här väska!? Det kommer aldrig gå :P kanske om jag sitter på den när den ska stängas? nä tror inte det!!


mycket idag

Blev hemma från skolan idag med, har så ont i huvudet :/ men jag får försöka att inte tänka på det idag för jag har massor att göra!

det här måste göras:

1. plocka upp på rummet
2. tvätta
3. städa kaninburarna
4. gå ut med kaninerna i ca 1 timme var!
5. PACKA!!!
6. duscha

och typ 1000 flera saker som jag inte kommer på just nu!!!



kommer sakna mina små sötnosar!


gör om

bloggen ser lite konstig ut just nu men jag håller på att fixa ny design! headern är för stor just nu och det är massor andra grejor som ska fixas också!


dagens låt


biblan

Hejsan! nyss hemkommen från stan och biblan. sitter just nu i min säng och fryser och huvudvärk! orkar inte vara mera sjuk nu :( ikväll ska jag väll bara ta det lungt, plugga och börja skriva pacKlista! vad gör ni ikväll?


when I was little

hejsan! skolan idag va som vanligt :/ fast vi sluta tidigt :) när jag kom hem så somnade jag och efter det har jag inte gjort något vettigt... känner mig inte 100% frisk också. varför är det jämt jag som blir sjuk? :P nu ska jag kolla på OTH så god natt!


2 små glada barn, jag och johannes!


OTH 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

JAAAA! äntligen har jag fått det mejl jag gått och väntat på! mejlet innehöll information om att One Tree Hill 8 går att köpa på cdon.com om bara några veckor! I början på november var det tror jag! ska lungt köpa den!!! så glad! dethär gjorde min dag :D

Blandade bilder från alla säsonger!








Dagens låt


Dagens låt


trött är jag

hejsan! lungn dag i skolan idag, glömde idrotts kläder så då halv sov jag lite :/ tråkigtt! när jag kom hem idag så tog jag städutrustningen och gick ut till stugan vi ska hyra ut och städa där i ca 1 ½. Nu är jag helt slutkörd och känner att jag börjar bli sjuk, så typiskt mej!


svar!

svar till Ida:

sjävklart tar jag med dina saker när vi kommer upp till fastlandet nästa vecka!:)
kram!


Jobba!!!

Hejsan!
idag tog jag sovmorgon till halv 11! skönt :D därefter började dagens jobb.. har kört grus, städat en bil och vikt tvätt! HAHA jag gör allt just nu för att få pengar till fastlands resean!
vi åker ju på höst lovet som är nästa vecka och då ska jag shoppa hela veckan lång :) kanske göra lite andra saker också!? 
och en bra nyhet är att datan kommer följa med upp så då kan ni följa mig på bloggen om vad jag gör om dagarna! Bra va? :) 
nu ska jag snart sova för att orka gå till skolan imorgon... ska också städa ur farmosr gammla stuga imorgon! pengar ;) 

(här skulle det varit en bild, men blogg.se dampar som vanligt!) 


familjen är värre

Hej! fullt upp har det varit idag! gick upp klockan 9 för att åka in till stan och hjälpa farmor att packa upp i sin nya lägenhet. efter det åkte jag med mamma till stan och gick där i några timmar, sen åkte vi och storhandlade och efter det städa hela huset! ( städade huset enbart för att jag fick pengar :P )
imorgon ska hag jobba ennu mera så att jag får ihop mycket pengar tills vi åker till fastlandet :D

nu ska jag kolla filmen Familjen är värre!


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

hola! skoldagen har varit bra, kollat film och gjort matte prov. på första bladet på provet så tänkte ja " det här kommer jag fixa, det är ju enkelt" sen kom jag till dom 2 andra och då gick hjärnan på semsester... :)

om en stund åker jag och mamma in till yrkes mässan, får se hur det går!

hur har eran dag varit?


clothes by H&M


H&M club kort!

Jaa! äntligen har mamma fixat ett H&M club kort! Och det gjorde så att jag fick ett med! som jag längtat :D


yrkes mässa

Idag va vi på yrkesmässa inne i stan! alla gymnasium och linjer hade ställt upp saker och så och vi som ska välja snart fick gå runt och titta och fråga saker :) väldigt bra för oss som inte vet vad man vill gå för linje och villken skola! ska dit imorgon kväll med mamma också :)

imogon är det matte porv på kapitel 1, som har med procent att göra, avskyr det :/ men efter porovet ska vi se på film i aulan! betydligt mycket roligare :D


school

har inget att skriva, sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja... har varit på mässa inne i stan fram tills nu, berättar mer om det sen...

har inte blaggat på ett tag, har varit väldigt mycket plugg ocs så vidare :) men det blir bätter nu :D


bild från arkivet!


dagens låt


sunset

hej! supper lång dag, har inte varit så bra bara gått runt och deppet :/ lite bättre nu mot kvällen :) hur har eran dag varit?
imorgon blir det sovmorgon och på kvällen 70 år kalas :) ska bli kul! vet bara inte vad jag ska ha på mig :S


zzzzzz

är så himla trött så ska sova nu hade jag tänkt... imorgon är det fredag och ytligare en skoldag :S sluter 15.20 dessutom.. vad gör ni imorgon?


hösten 2010!


Sandra

nu har jag kollat klart på filmen och den var hur dålig som hälst! nu så sitter jag och redigerar bilder och fixar med en ny header, kommer kanske upp i helgen! hoppas :D

hittade lite gamla foton på sandra, här är dom:









dagens låt


my day

Hejsan! det va skolfoto i skolan idag och jag kan lungt säga att det här blev det värsta fotot ever! det blev verkligen inte bra :S men i övrig har det varit en seg dag.. supper kallt har det varit i skolan och så har jag varit nära på att somna på varje lektion! :P
nu ikväll ska jag slänga mig på sängen och kolla film och äta vindruvor! Det blåser storm och regnar ute så vad ska man annars göra :P


haha gillar såna här grejer på kläder! bild från Weheartit


I like the movie

har kollat på 4 av filmerna vi köpte på hemmakväll nu :) Dom här:


New moon har jag sett förut. men för er som inte har det, se den!

Baby mama- rolig film, gillar den :)

the House Bunny- va också rolig, haha lite anurlunda :P

remember me- så sorligt slut, jag grät! :( men den är jätte bra!

rekomenderar att ni ser alla :D


färga håret

har nyss satt i hårfärgen i håret och väntar på att det ska bli klart :) hoppas det inte blir något knas... skolfoto imorgon :S
före och efter bild kommer ikväll!


yes it´s true


dagens låt


musik

har ni någto förslag till dagens låt? har lite brist på låtar just nu !:) vad som hällst går bra!



12.00

valde att vara hemma idag, gjorde illa foten igår så.. kan inte ha skor på mig eller knappt gå så det får bli att vara still idag. ska fixa lite med designen här på bloggen och just nu håller jag på att låsa upp foton jag inte kunde komma åt tidigar :)








DREAM


god natt <3


miss you


En låt som betyder väldigt mycket för mig <3


more pictures






dagens låt


shit min fot!

åå min fot! råka på något sätt ställa ner stolen på min fot och sen sätta mig på den... den börjr nu bli blå (inte ett blåmärke) och lilltån har svullnat till dubbel storlek som snart resten av foten också :(( tror inte att jag får på mig skon just nu..


reklam film

hej! fick värsta idéen om en eklam film för ett tag sedan! idag har jag filmat till den så nu ska jag ladda in den på datan! ni kanske får se den sen senare :)


photos




resultatet

Igår åkte vi till hemma kväll och skulle lämna tillbaka fimerna vi hyrt, men resultatet blev 10 nya!  fast inte hyr filmer. vi köpte dom :) hemmakväll har outlet på gammla hyr filmer just nu och det är 10 för 100kr! sjukt billigt :D
det blev dom här:



+ en till :)


13.04

god morgon! vaknade för en timme sedan och har nu ätit "frukost". idag blir det full rulle, jag ska tvätta, plugga, städa en bil (pengar!!) m.m :) vad gör ni idag?


RSS 2.0