It is a white flower

 
Som ni kanske ser så är den översta och understa bilden nästan lika dana men kunde verkligen inte bara bestämma mig för en! Haha.. :) 

Ny kamera!

Min nya kamera är en Canon EOS 60D, tidigare hade jag en Nikon D3000. Alla säger att man inte ska köpa ett annat märke på kameran när man ska köpa ny/bya upp sig för att det är svårt at lära sig ett nytt märke. Och såklart vart jag då orolig och tänkte ska jag verkligen köpa en canon om jag haft nikon innan? Och jag är så grymt nöjd med att jag vågade och köpte en canon för jag älskar den! Visst jag har inte lärt mig den ennu men det är inte svårare att lära sig den en en ny nikon! 
Så på min nya lilla bebis sitter det nu ett vanligt 18-55mm objektiv som man får med när man köper kameran, jag kommer använda det ett tag tills jag hittar ett annat jag vill ha. Kameran i sig är helt underbar. Den är grepp vänlig och den digitala rutan på höger sida av kameran gör att det går snabbare och lättare att ställa in inställningarna manuelt. Den vridbara skärmen underlättar också om man exempel behöver sträka på handen högt upp i luften eller ha den så nära marken som möjligt! Jag ÄLSKAR den! 
 
 
 
 
Bilderna är tagna med min gammla kamera.

4 dagar

Hej! Då var dom första 4 dagarna i gymnasiet avklarade. Allt har gått jätt bra och det kan nog bli bra med den nya klassen också! :) Jag har varit sjukt trött och är fortfarande dom senaste dagarna pga. att jag gått upp kl halv 6 varje dag.
 
Och som ni vet beställde jag en ny kamera för några dagar sedan och jag fick den i onsdags! Jag älskar den redan och i nästa inlägg ska jag visa vilken det blev! :) 
 


I can tell everybody

Hej! Igår var det den sista morgonen på det här sommarlovet som jag kunde sova länge! Dagen gick åt till att bara ta det lungt och på kvällen var det 80-års kalas med släkten för min farfar. Om jag tänker efter så var det det första 80-års kalas jag någonsin varit på, så nu är det avprickat från listan haha. inte för att jag har någon lista då..  
 
Idag har jag varit en snabb sväng på stan och lyckades hitta 2 par jeans och en tröja. Jag brukar aldrig hitta jeans som faller mig i smaken men för en gångs skulle gjorde jag det. Glad! :) Och imorgon börjar skolan och som sagt så är det första dagen på gymnasiet med ny klass och allt. Kan säga att jag är rätt så nervös redan nu och hoppas på att kunna få sova lite inatt! :) När börjar ni skolan? 
 
Ja.. min katt är lite konstig! Hennes favorit ställe att ligga och sova på är i häcken! 

2012-08-18

 
Hej!! Idag har jag varit på kneippbyn för antagligen sista gången i år, det var sjukt packat med folk för det var någon familje dag.. :) Sen så har jag varit på runt i halva stan på jakt efter en ny kamera men det var ingen affär som hade den jag vill ha inne. Men jag beställe den direkt när jag kom hem isället. Den kommer på tisdag eller onsdag och jag länktar något enormt! Ni får veta villken kamera jag köpt när jag fått den :) 

Almedalen


Dagens

(mobil bild!!)
Hejsan! Bilden ovan visar lite av min sysselsättning idag, alltså rengöring av naglarna och lacka dom. Det blev silvirga naglar denna gång :) Färga ögonfransarna han jag dock inte.. Så det ska jag göra imorgon istället! Jag han också sola någon timme innan det blev monligt. 
Nu ikväll har jag varit med familjen och ätit på Joda nere i hamnen och efter det var vi nere på lekparken i Almedalen! :) Vad har ni haft för er idag? :) 

Kristallkrona


Visby


Poison

  
 
Min musiksmak går inte att sätta finger på, jag lyssnar inte på någon speciell "genre". Jag lyssnar helt enkelt på det som jag tycker är bra! Jag kan lyssna på allt från Ed Sheeran, One direction till musiken ovan. ;) 

Soon

Idag tog jag en sovmorgon med tanke på att snart börjar skolan så då blir det bara tidiga morgonar, bäst att passa på! :) För er som inte vet det så börjar jag på gymnasiet och jag ska gå samhälls pogramet med inriktning  media! :) Det ska bli roligt men det är nervöst att börja i en helt ny klass där jag inte känner någon.. Men jag ser det som en nystart. :D 
 

25 pictures from my mobile

Som rubriken lyder är det alltså 25 bilder från min mobil. Nästan alla bilder är tagna i Juli månad och väldigt många är från när vi var i Småland! :) 

In the fall, I want this

 
 
 

a little bird told me once that...

Hej! Dagen har spenderats med Lisa, vi gick först bort till Fridhem i hopp om att kunna sola men det var lite för kallt för det där borta. Men det visade sig vara varmt i trädgåredn så där hammna vi :).  Nu sitter jag och glor på Vampire diaries och jag kan säga att jag älskar den serien! Men det är kanske inte så konstigt för jag älskar alla serier när jag väl börjat titta på dom., :) Så en väldigt bra dag för att sammanfatta det hela! :D 
 
 
 
Den här lilla fågeln överaskades min lillebror utav igår när han satt och kollade på TV. Jag hörde ett skrig från TV rummet och sprang dit, det visar sig att fågeln hade flygit in och satt sig precis brevid honom. Haha det gjorde min dag lite halft. (fågeln flög ut av sig själv någon minut senare).! 
 
 

It's a roller coaster

Just nu ät livet en berg och dalbana med väldigt många uppförs backar om man säger så. Vissa dagar är bra och vissa är inte. Tänkte bara säga det så ni inte tror att jag slutat blogga aller något. Vill bara inte dränka bloggen med mina problem. 
 
Helgen har varit lugn.. Cyklade in till stan en kväll med mamma och gick runt och fota lite, vi gick i botaniska trädgården där alla rosor blommar för fullt just nu så det vart lite bilder på dom men har inte hunnit ladda in dem på datan enn. Vad har ni haft för er? 
 

Vampire diaries

 
 
Efter en kall dag på Kneippbyn och vattenland med min kusin, hennes kompis och mina småbröder tänkte jag nu krypa ner i sängen och kolla på Vampire diaries. Jag är som sagt en person som älskar serier som One tree hill, Gossip girl och O.C så tänkte nu ta mig an Vampire diaries. Har bara sätt något enstaka program på tv men nu ska allt ses! Ha en bra kväll :) 

Windows

 
Några av alla hundra fönstrar på Kalmar slott! Om jag skulle få chans att bygga ett hus en dag så skulle jag vilja ha minst ett fönster som man kan  sitta i eller under. Exempel som bilden högst upp till vänster, fast i en mordernare stil! 

some more photos

 
 
 
3 bilder på Vättern från i sommras. Vattnet var sjukt kallt så det vart inget dopp men några bilde fick jag iallfall. :) 

Forever young

 

Hotell

 
 
 
 
 
 
 
När vi var på fastlandet i Juli så bodde vi på hotell i 3 nätter tror jag. Jag älskar "inredning" och sådant så det är alltid lika roligt att komma till nya miljöer som hotellrum och få insperation. Den här gången fick vi 2 rum, ett som hette spegelrummet och det andra hette guldrummet. Jag vart sjukt inspererad av spegelrummet som jag fick bo i, istället för tavlor hade dom hängt upp flera speglar med fina ramar. Det fanns också kristallkronor i varje rum och det gillade jag. Man kanske förknippar det med gammalt men jag tycker att det är skit snygt att ta in det i en mordernare miljö. Och på tal om "speglrum" och "guldrum" så hade alla rum på hotellet olika kategorier som gulliga rummet, engelska rummet och himmelska rummet. Det tycker jag också att var roligt, att inte alla rum på hotellet är identiska. Men det var lite svårt att gå i korridiren och läsa på alla skyltar, jag ville ju bara in och kolla hur det såg ut då! 

Kalmar slott 2

 
 
 
 
 
 
 

Words

Jag är en sån person som inte visar sina känslor, jag håller dom för mig själv. Jag har gjort så mot mig själv  i ett antal år sen mitt liv tog en annan riktning en den jag trode att jag var på väg mot. Men jag har inte insett det fören nu och det är jäkligt tufft för allt kommer på samma gång. Jag har blivit sviken av folk som jag bryr mig om och det har gjort mig till en person som håller allt för sig själv. Jag vågar inte öppna upp mig för personer längre för jag vill inte bli sviken igen. På något sätt kan jag känna att jag och mitt liv nått botten och jag kämpar varje dag för att ta mig upp igen. 
 

Kalmar slott del 1

 
 
 
 
Jag har nu redigerat några av alla bilder från Kalmar slott! Bilderna ovan är mest "close-up" bilder. Alla tak och väggar i slottet är prydda med 100- tals detaljer och det ger en väldigt gammeldags känsla tycker jag, jag menar jämför med idag! Jag han inte fota allt som jag skulle velat då jag har 2 småbröder som inte tyckte att det var så värst roligt att gå runt på något gammalt slott. Och tappa bort dom hade jag ingen lust med.. :) I nästa del som innehåller bilder från utsidan kommer förhoppningsvis upp senare i kväll! 

Varför

Varför ska det vara så otroligt svårt att komma på en rubrik!? Haha men iallafall, Hej! Sitter här med en träningsvärk från helvete från att jag tränade igår. Den sitter i magen och benen så det går segt idag :P Idag ska jag redigera bilder och sedan ska jag kanske pallra mig ner till vattenland ett tag. Sjukt varmt idag men mulet..
Inte det roligaste. Nu ska jag starta och redigara! 
 

En kväll i Juli

 
 
I början av Juli var jag med familjen i Småland, dom första dagarna var vi vid mina kusiner och en kväll bestämde sig Julia, Lisa och jag för att ta en liten promenade. Självklart fick kameran följa med över axeln och när vi kom ner till en hage med hästar var allt perfekt. Solen hade precis börjat gå ner, dimman började lägga sig på marken och hästarna stod och tittade på oss. Jag riktade kameran mot motivet men så mitt i allt så börjar den självklart strula! Det är en av anledningarna till att en ny kamera ska införskaffas. Men jag tog korten och dom får se ut som dom gör. Brusiga och hela köret! 

Diary

Har länge letat efter en dagbok i den lite mera slitna stilen, en sådan man ser i alla filmer.. En sliten tjock bok med gul-vita blad utan ränder. Jag skulle skriva minnesvärda citat, rita små teckningar, klistra in bilder och skriva det som popppar upp i huvudet på mig. Jag kan sitta och blädra igenom min lilla dagbok från när jag var liten och minnas den tiden men jag börjar alltid att fundera varför jag inte har en bok jag kan skriva  i nu? Jag vill inte skriva varje dag men att bara ha en som finns till hands när det skulle behövas. Så det är mitt mål just nu, att hitta den lilla perfekta boken. 

RSS 2.0