Strandväder

Hej! Jag trodde aldrig att det skulle bli något strandväder den här sommaren men det blev det visst! Dom senaste dagarna för utom igår har tillbringats på stranden och det är sjukt härligt! Älskar havet och speciellt när jag får bada! Så det är väl också därför bloggen blivit lidande.. Men det får gå. Så idag har vi alltså varit på stranden och nu hade jag tänkt städa rummer, det behövs verkligen. Det är typ sand på hela golvet som har smygit sin in i kläder och sådant . 
 

Fixar lite

Jag håller på att fixa designen så bloggen ser konstig ut.. !

Förstörde min kväll!

Är bara tvungen att skriva av mig lite!! Jag är en sådan person som älskar tv serier, serier är mycket bättre en film för dom håller på 1000 gånger längre. För ett tag sedan så kom jag på att Wallander säsong 2 var  jäkligt bra så jag kollade självklart på alla filmerna där. Och nu för någon dag sedan kom jag på att man kanse skulle kolla på säsong 1 också! Så sagt och gjort åkte jag till hemmakväll och fixade dom första 5 filmern (resten har vi hemma). Nu har jag kollat klart säsongen och man bygger ju upp en förväntan på att den sista filmen ska sluta bra men NEJ!  Man tror att alla människor som varit med sen film 1 ska få ett bra liv men i sista filmen brakar ju helvetet löst. Allt går åt skogen iallafall enligt mig! Visst dom klarar fallet men går inte med flaggan i topp om jag säger så. Jag älskar fortfarande serien men hade verkligen hoppats på ett lyckligt slut! Så alla ni som inte kollat Wallander serien kolla! Och förlåt om det vart ett lite rörigt inlägg! 
 

Wallander och Kalmar

Sitter just nu och redigerar bilder från Kalmar slott! Det kommer ta tid eftersom att kameran gick på högvarv där inne så det kommer komma flera inlägg framöver med bilder därifrån. Men nu blir det en liten pause och då väntar Wallander filmerna! :) 
 

Bullerbyn

Sista degen på fastlandet när vi var i Vimmerby så var vi ju vid Emils hus som jag skrev i ett tidigare inlägg, nu tänkte jag visa några bilder från Bullerbyn som också ligger där! Samma sak som vid emil så bor det folk i husen men dom har endå gården som en slags utställning. 
 
 
 

Emil

Det kommer komma upp mycket bilder här framöver från när jag var på fastlandet. Tänkte börja med att visa några bilder från sista dagen då vi var i Vimmerby. Vi skulle inte göra något speciellt där igentligen men så ser vi en skylt det står Katthult och vi vet att Emil filmerna splades in där så vi åkte dit.  Och självklart var det orginal husen där som man fick gå in och titta på. Jag älskade alla Astrid Lindgrens filmer när jag var liten så det var jätte roligt att få se den här platsen. Vi var också där dom spelade in alla vi barn i Bullerbyn men dom bildern får ni se i ett annat inlägg! Kan också säga att allt var mycket mindre i verkligheten och att det bor folk där idag så det är lite renoverat. Men dom ställer ju ut gården så snickerboa med trägubbarna och allt sånt fins ju kvar! 
 
Alfreds hus
 
Dasser där Emils pappa blev inlåst.
 
 
Huset
 
Det var här emil kröp över från snickerboa till korvhuset. 
 

Emil

Det kommer komma upp mycket bilder här framöver från när jag var på fastlandet. Tänkte börja med att visa några bilder från sista dagen då vi var i Vimmerby. Vi skulle inte göra något speciellt där igentligen men så ser vi en skylt det står Katthult och vi vet att Emil filmerna splades in där så vi åkte dit.  Och självklart var det orginal husen där som man fick gå in och titta på. Jag älskade alla Astrid Lindgrens filmer när jag var liten så det var jätte roligt att få se den här platsen. Vi var också där dom spelade in alla vi barn i Bullerbyn men dom bildern får ni se i ett annat inlägg! Kan också säga att allt var mycket mindre i verkligheten och att det bor folk där idag så det är lite renoverat. Men dom ställer ju ut gården så snickerboa med trägubbarna och allt sånt fins ju kvar! 
 
Alfreds hus
 
Dasser där Emils pappa blev inlåst.
 
 
Huset
 
Det var här emil kröp över från snickerboa till korvhuset. 
 

I packeten

Fick en kommentar från en person som ville se vad jag fick imorse så det fixade jag självklart! Och om det är någon annan som önskar eller bill veta något är det bara att säga till! :D 
 
Det är filmer, Make up penslar från repunzel of sweden, pippi tröja, skissblock, hårdare tavlor att måla på, halsband, fixativ till tecningar och silver shampoo och balsam! 
 
Fick också 2 mobilskal som jag är lite förälskad i! 
 

Sweet 16

Hej! Idag är det en dag jag länktat efter, jag fyller 16 :) Och det innebär att jag får börja övningsköra så se upp på vägarna! Dagen började med sång, frukost och packet öppning på sängen. Fick sånt som smycken, en tröja, filmer sminkpenslar och det bästa av allt.. Jag har sparat till en ny kamera ett tag nu och imorse sa mamma och pappa att dom skulle hjälpa mig betala en ny! Så nu ska jag bara bestäma mig för vilken.. :) Är inne på en Canon! 
Nu har vi iallafall fikat med jordgubbs tårta och mormor, morfar och farmor är här. Hoppas att ni får en lika bra dag som jag har! :)
 

Hemma

Hej! Sitter på mitt rum som jag saknat i typ 8 dagar. Vi kom hem i nättras med båten och idag har jag packat upp och städat. Ska snart lägga mig och se film resten av kvällen, skönt! Och jag har försökt att blogga dom senaste dagarna men appen verkar inte ha funkat? Det har iallafall inte gått att posta några inlägg! Men detta blir mitt sista mobilbloggs inlägg på ett bra tag framöver! Bloggar mer senare ikväll om jag inte somnat! :p


Igår och lite mera

Lovade ju att blogga även fast jag inte har min dator så tänkte nu bjuda på lite tråkiga mobilbilder.


Sista kvällen

Hej! Sitter just nu med kusinerna och kollar på kronprinsessans födelsedag på tv. Lite senare väntar kortspel och sedan packa för imorgon bär det vidare till andra ställen i landet.


Ullared

Hej! Dagen började med att jag gick upp kl 8 för att sedan åka med mamma och kusinerna till Ullared. Vi åkte bil i närmare 3h och väl där så handla jag lite smått. Sedan åkte vi tillbaka hit och grillade och kvällen har sedan spenderats med en promenad med Julia och Lisa och sedan kortspel. Nu ska jag sova och imorgon blir det mera shopping :)


Frammmme

Hej! Gick upp lite efter 5 imorse och kom hit för ca 3h. Vi är i växjö/småland. Just nu är vi vid mina kusiner och här ska vi stanna i några dagar innan vi åket vidare.


God morgon

Tänkte bara säga att nu är jag vaken och om ett tag bär det av till  båten! Men som jag sa tidigare så ska jag försöka blogga så mycket jag kan från mobilen!
 

Full fart

Hej! Idag finns det mycket att göra, jag åker med familjen till fastlandet imorgon. Vi ska först hälsa på mina kusiner i några dagar sen blir det ut på lite andra saker resten av resan! :) Så idag måste jag packa, lämmna tillbaka filmer på hemmakväll och åka till stan och inhandla lite små grejor. Vad hittar ni på idag? Och jag kommer blogga så mycket jag kan under tiden på fastlandet, men jag har ju bara mobilen så det blir mobilbilder då! :) 
 

Krogshow

Hejsan! Har varit en lugn dag ute i solen och nu på kvällen blev det krogshow på kneippbyn, disco tema var det.  
Förra året var det schlager tema och enligt mig var det bättre förra året men det var super i år också ! :) Jag tog inte med mig kameran ner så lånade mammas digitala och den är inte den bästa så bilderna är lite suddiga.. Men bättre en ingenting!! :) 
 
 
 
 
 

Lite kläder

Jag får aldrig nog av kläder! Jag skulle behöva rensa ur min garderob för det är så sjuk mycket där som jag inte använder och fylla på med lite nytt. Jag vet redan nu att linnet och den stickade tröjan kommer att få flytta in! 
 
 

Nya

Har lagt till lite flera kategorier i menyn så från och med nu så kommer jag börja sortera inläggen så att det ska bli enklare för er att hitta det ni söker! :) 
 

Lite blandat

 
 
 
 

Jobba lite...

Hej! Gick upp kl 8 idag efter en natt med regn, åska och lite mera regn.. Och det blixtra sjukt mycket också. Så var sådär lagom trött när jag vakna.. Med andra ord döds trött! Men jag åkte sedan in till stan och fick med mig ett linne från REAn. Just nu så sitter jag och tittar på trazan & banarne med lillebror. Mamma och pappa ska sedan in till stan och då ska jag vara barnvakt. Haha vad gör man inte för pengar! :) och på tal om trazan & banarne så ser apan sjukt äcklig ut :s typ läskig..


Mobil inlägg

Äntligen funkar blogg.se mobil app, min har varit nere i någon månad nu tror jag så nu blir det en liten bild bomb med mobil bilder :)


Tilt-shift

 Här kommer några bidler som har fått tilt-shift "omvandling". Väldig lätt att lägga på och har man inte ett redigerings pogram som har den effecten så finns det så att man kan göra det internet också! 
Före och efter: 
 
 
 
 

Botaniska trädgården

För någon dag sedan var jag med åkte följde jag med familjen till botaniska trädgården på kvällen, vi gick runt där och sedan gick vi lite i alla små gränder som finns innanför ringmuren. Några bilder på "gränderna och husen" får ni ett annat inlägg!
 
 
 
 

Sandra

 
 

4 juli

Dagen tillbringades på Kneippbyn med lillebror och det var okej! Det är ju mitt sommar jobb att passa han lite då och då så det är bara att lyda order! ;) Har också hunnit ränsa jordgubbar och nu ska jag snart ta tag i mitt rum.. det börjar bli lite för stökigt! :) 
 
 

Whistle

 

Soool

Hej! Har legat ute i solen ett tag nu och mer en så tänker jag inte gör idag! Men var tvungen att gå in och ta en paus framför fläkten!! :) Vad gör ni idag? 
 
 

Nu så

Tänkte säga god natt och meddela er om att nu har jag många bilder att visa så bloggningen kan komma igång igen! Så titta in imorgon igen, god natt! 
 

RSS 2.0