Valborg


egentligen har jag inget satt skriva..

God morgon! Idag händer inte mycket mera en maj brasa ikväll och nu på dagen  så ska jag plugga och åka till stan och lämna ett par byxor :) vad hittar ni på idag? hehe har inget mera att skriva :p

Sandra


Imse vimse spindel

Hej, jag vet att det inte har varit så bra uppdatering här men har inte haft någon lust eller tid till det. Men det börjar kännas lite bätter nu :) Helgen har bjudit på lite av varje, jag kan ju berätta vad som hände natten till lördag. Klockan var halv 1 och jag låg och kollade på filmen Älska mig Förövrigt väldigt bra när jag såg något litet svart i ögonvrån på täcket, tänkte inte mera på det och fortsatte kolla filmen, men några minuter efter ser jag att det rör sig igen och då kollar jag.. Gissa vad jag får se, jo den största fetaste spindel jag någonsin sätt! Fy fan va snabbt jag kom upp hur sängen, sprang och hämta mamma som i sin tur hämta pappa som tillslut hittade den. Det hela sluta md att jag sov på soffan. Igår vände jag upp och ner på hela sängen innan jag la mig där för att vara säker på att det inte fanns flera :P Jag var bara lite rädd för spindlar innan men nu är jag livrädd! Hahah detta kommer jag aldrig att glömma, hämskt!!

16,23


Kniv och blommor

Hej!
Idag tog jag sovmorgon till klockan 10 skulle velat sova lite till.. för jag behöver plugga. Dagen startades väll inte så bra då jag skulle göra frukost. När jag skulle skära upp en macka så råkade jag skära mig såklart. Skärde mig mellan tummen och pekfingret, i det här vecket ni vet? Det vart ett ordentligt jack kan jag säga.. Inte kul.
Nu ska jag plugga för hela slanten, hoppas att ni får en roligare dag!

Sepia


Take me to the sea

Hej, sitter just nu och pluggar.. Tror att jag kommer bli begravd i allt som behövs göras just nu. I morgon är det typ 2 nationela priv i Engelska och det är definitivt inte mitt bästa ämne så börjar bli rätt nervös nu :S
Jag har 0 motivation till att plugga och sköta skolan just nu och känner att jag lätt skulle kunna ge upp och skita i allt vilken dag som hälst, vi får se när den dagen kommer..
Just nu vill jag bara till havet eller ett speciellt ställe i Vall och få vara ifred. Jag älskar havet för där är det så lungt och jag kan vara mig själv och få tänka. Det skulle behövas just nu. Det speciela stället i Vall vill jag också till för där har jag samma kännsla som vid havet och så otroligt många minne vid.

15 April

Den senaste veckan har våren känts väldigt långt borta men idag så finns det ett litet hopp! Det är fint väder och hyfsat varmt ute. Men tyvär så måste man sitta inne och plugga :( Vad gör ni idag?

Every road


Dream


WE<3IT

http://weheartit.com/cliiick

Försöker men ger snart upp

Sitter just nu i köket och pluggar men jag kan inte påstå att det går så särskilt bra... Lille bror springer runt och spelar bandy med en pingis boll ( ni kan tänka er hur det låter) samtidigt som han sjunger för att han vet att jag är irriterad på honom. KUL!! :) kan inte heller flytta in på rummet för där är det ny målat :) jag får stå ut tror jag!
(mobil blogg)


Den blev ju bra..

Förut ikväll var jag vid polisen för att fixa ett leg. Allt gick väll bra enda fram tills det var dax för korttagning och underskrift.. Haha kortet blev en mardröm och när man skulle skriva namnet på den lilla plattan av glas så halka bara pennan runt typ, så den blev väldigt darrig :) länkar tills jag måste göra ett nytt för jag vill verkligen inte vissa den bilden för någon :s
Flera en jag som varit med om misslyckade foton till pass/leg m.m ( vart osäker, stavas leg med 2 g'n eller 1??)
(mobil blogg så ingen vidare bra bild...)


Life is a highway


Nu ska det målas!

Hej! Nu har dagen kommit som jag länktat efter.. Jag ska äntligen måla om mitt rum! Jag målade om rummet förra året också mn blev verkligen inte nöjd med färgen Brunt och beige. Men nu ska det ska det bli vitt! Alla säger att det är så tråkigt med vitt men det tycker inte jag! Det är fint och det går att göra så mycket mera med inredningen sen :) Vad tycker ni?

Orange

Hejsan! Idag gick jag upp i skaplig tid, ( halv 10) Har annars sovit till klockan 12/1 varje dag denna vecka :) Sköönt!! Men idag skulle jag till stan en snabbis och nu ska jag plugga.. minder roligt :S Vad har ni för er idag?

jag vet

Bloggen ser jätte konstig ut just nu, jag ska fixa det imorgon.. håller på att byta design! :)

21,31


"You're Gonna Make Me Lonesome When You Go"


Vadå gå upp i stolpen?

Det står "gå" på skylten men enligt mig borde det stå klättra! haha :)

Blue crush 2

HEJ!
Nu har jag kollat på filmen Blue Crush 2, och jag gillade den :) Men visserligen gillar jag dom flesta filmera jag ser men den här tar sig lätt in på topp 20 listan över bra filmer! :) Kolla den!

Ägg målning

På påsken så måste man måla ägg! Jag målade en liten kycklin på mitt ägg :)

Påskharen har varit på besök

Glad påsk!
Dagen startades inte bra utan jag vaknade av att jag mådde jäkligt illa så satt inne på badrumms golvet en stund.
Efter att det blivit lite bättre vart det raka vägen till sängen trotts att klockan va 11. Där har jag legat fram till nu.. Haha kul påskafton! Hatar att vara sjuk :(
Men påskharen kom iallafall, så det var bara att sätta på sig vinter kläderna och gå ut i snöstormen. Och ja ni läste rätt! Det har kommit snö över natten här och snöplogen har gått. Jag trodde det var påsk inte jul!
Mycket godig vart det, jag som knappt äter det! Haha :)

Nelly.com

Jag vill ha massor med nya vår och sommarkläder! Skulle behöva ett pengaträd!

En hög med film

Hej! Långfredag idag.. det händer inget specielt så jag tänkte städa upp på rummet och sen kolla på massor av film! Jag och mamma var vid hemmakväll för en stund sedan och då hyrde jag 5 filmer + att mamma hyrde 3 och köpte 4 stycken på outlet så det blev en bra hög :P
(Bilden är inte den bästa men har ingen annan just nu!!) :)

Wild ones


Påskmarsch

Hejsan!
Jag gick iväg till skolan imorse med lite feber, hade velat vara hemma men behövde vara med på SOn.. men som tur var så fick jag åka hem efter lunchen :) När jag kom hem så la jag mi och sov i någon timme och efter det följde jag med mamma, alex och jakob in till stan för att gå påskmarschen :) Det var sjukt mycket folk och är ganska slut nu på tanken om hur jag mår. Ska se om jag kan komma iväg till hemmakväll lite senare och hyra film! Det behöver jag :P
VAd hittar ni på ikväll?
Jag glömde min egen kamera hemma så snodde mammas :)

I'm sick again

Hej.
Idag stannade jag hemma från skolan, är små febrig och förkyld :( Vill inte till skolan imorgon häller men måste för jag begöver böcker... Jag tror att det får bli en halv dag i skolan iallafall. Idag har jag då bara legat i sängen och kollat tv och datan, inte det roligaste precis. Vi och också fått fastlands besök idag som stannar över påsk! Nu ska jag dyka ner i skolböckerna! !!

RSS 2.0