Filmer

nu har jag kollat lite inne på hemmakväll och hittat endel jag vill se :) haha typ inga komedier eller sånt denhär gången... :)

Två kvinnor utan synbara kopplingar omkommer i vad som först verkar vara självmord. Men de märkliga omständigheterna får Maria Wern och hennes kolleger på gotlandspolisen att gräva djupare, och snart blir frågorna allt fler. Var det någon som förföljde kvinnorna? Finns det anledning att tro att de led av någon slags psykos? Och finns det trots allt en gemensam nämnare...?

Utredningen svänger åt ett oväntat håll när polisen står inför fyndet av ännu fler döda kroppar ? och snart tvingas Marias kolleger Ek och Erika betydligt längre in i händelsernas centrum än de räknat med...

Två pojkscouter hittar en begravd kvinnokropp på ett ödsligt fält. Irene Huss och hennes team börjar undersöka fallet. Allt eftersom undersökningen fortgår så upptäcker man fler gravar, alla med en begravd kvinnokropp tillsammans med vad som verkar vara ett personligt föremål. Det står nu klart att en fruktansvärd serie-mördare härjar i området. Poliserna är mycket förbryl-lade och hittar inte kopplingen mellan offren förutom att de är medelålders kvinnor. Samtidigt börjar Irene känna sig förföljd...

John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigtpå flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.


En inbrottsdrabbad familj monterar in övervakningskameror i sitt hus för att fånga eventuella tjuvar på video. Det kamerorna registrerar är dock något mycket mer skrämmande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0